Fanovi su bili malo zatečeni kada je isplivala vest da se Nina Dobrev i Paul Wesley uopšte nisu slagali tokom snimanja serije „The Vampire Diaries“. Pogotovo jer su ovo dvoje glumaca ostali dobri drugari kada je Nina napustila seriju posle šeste sezone, a ona nastavila da se snima još dve sezone.

„Mislim da je poenta koju Nina želi da istakne, i potpuno ću je podržati u tome, da smo se sukobljavali [prvih] godina u smislu da smo jedni drugima išli baš na živce, a onda smo razvili ovo predivno prijateljstvo.“ rekao je Paul Paul Wesley na letnjoj press turneji Udruženja televizijskih kritičara i dodao uz osmeh: „Znači, ovo je kao lep, srećan kraj.“

Paul kaže da, iako su odnosi u početku bili pomalo zategnuti i čudni, vremenom, kako su sve više i više radili zajedno postaju sve bolji.

„Provodili smo ipak previše vremena zajedno tokom snimanja i to nam je možda tada smetalo, ali vremenom smo postali super prijatelji Takođe smo oboje bili deca kada je serija počela da se radi. Ona jedva da je mogla legalno da pije, a ja sam imao 24, 25… Oboje smo bli deo velikog projekta…  Bilo je nešto poput srednje škole… ili još bolje letnji kamp. Međutim, prevazišli smo naše razlike i to je na kraju preraslo u jedno divno prijateljstvo.“ rekao je Paul Wesley.

Da li ste gledali seriju „The Vampire Diaries“? Kako se vama čini odnos Nine i Paula u seriji, da li ste primetili da možda u početku nisu bili tako dobri prijatelji kao što su sada?

Foto: Instagram