Ovih dana nam stižu lepe vesti o obnavljanju dragih nam serijala kniga, filmova, serija. Tako su svi fanovi omiljene serije o vampirima “Vampirski dnevnici“ sa oduševljenjem prihvatili vest da se serija na male ekrane vraća sa 9. sezonom u martu 2021.

Naime nakon uspešnih osam sezona (poslednja epizoda emitovana je u martu 2017.) serija se ponovno vraća, ali prvo će biti emitovana na platformi Netflix, a zatim će biti dostupna i na ostalim platforma i TV kanalima koji budu želeli da je emituju.

Kako prenose strani mediji službenog trejlera još nema, ali nadamo se da će uskoro izaći. A što se tiče glumačke ekipe tu je još sve neizvesno, jer su Nina Dobrev (koja glumi Elenu) Paul Wesley (koji glumi Stefana) i Ian Somerhalder (koji glumi Damona) rekli su kako su oni završila sa tim poglavljem poslovnog života i da neće biti deo 9. sezone, ali sada su se pojavile informacije da ćemo neke od njih ih ipak možda videti u starim ulogama.

Kako god bilo, mi smo baš nestprljivi da vidim šta će nam doneti 9. sezona “Vampirskih dnevnika“, a vi? Ko zna možda se ovoga puta u glumačkoj ekipi pojavi i Taylor Swift koja je veliki fan serije, a i saznali smo da je davno napisana i uloga samo za nju, ali nažalost tada nije došlo do dogovora i Tay nismo gledali u seriji „Vampirski dnevnici“.

Tekst: @tstoesselrh

Foto: The CW