Svi koji listaju Avon kataloge znaju da je ovaj bren kada su u pitanju letnji make-up noviteti bez granica,  pravi majstor jednostavno rečeno. A ovog leta nam je done ocool nove proizvode koje će se  fantastično uklopiti u veseli letnji look.

U sklopu Avonove letnje festivalske make-up kolekcije, koja je naravno posvećena razigranim letnjim festivalima i boho stilu, lansirane su i mark. Big&Magical Volume maskare u pet boja – magenta, ljubičasta, tirkizna, plava i crna. Avon mark. Big&Magical Volume maskara pruža dužinu, volumen i gustoću trepavicama, a predstavlja istinsku tačku na „i“ vašeg letnjeg make-up looka.

U saradnji sa brendom Avon danas delimo dve mark. Big&Magical Volume maskare u boji, a sve što vi treba da uradite je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i napišete zašto baš vi zaslužujete ovu sjajnu nagradu. Potrudite se da budete kreativne, duhovite i pre svega iskrene. Pored toga napišite svoje podatke – ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon. A igramo se do nedelje, 11. avgusta u 21 čas, dok ćemo imena dobitnica objaviti na našem IG nalogu, u utorak kroz story. I da za ovu akciju je potrebno da imate adresu za dostavu nagrade na teritoriji Srbije, dakle ako ste iz neke od zemalja u okruženju možete se prijaviti ali samo ako imate nekoga kome u Srbiji možemo da pošaljemo nagradu.