Bilo je divno ceo raspust uživati na suncu pored bazena, reke, jezera, mora, ali sada primećujete da koža vapi za dodatnom negom. Pored toga što je nepohodno da svakodnevno uneseš  najmanje 8  čaša vode (ne gaziranih i slatkih sokova, već vode) potrebno je kožu hraniš i spolja, a mi znamo da je  Eucerin® UreaRepair Plus Losion sa 10% uree savršen izbor. Zato vam ga danas predstavljamo i zahvaljujući sjajnim ljudima iz Eucerin Srbija poklanjamo dva losiona, ali o tome malo kasnije. 

Eucerin® UreaRepair Plus Losion sa 10% uree

Eucerin® UreaRepair Plus Losion sa 10% uree

 

Kada je koža suva, njena sposobnost da veže vodu i spreči dalji gubitak vlažnosti je smanjena. Suva koža dovodi do osećaja zatezanja, može biti crvena i gruba na dodir.  Eucerin® UreaRepair Plus Losion sa 10% uree daje suvoj i gruboj koži negu koja joj je potrebna, trenutno ublažava i 48h odlaže pojavu simptoma izrazito suve kože sklone svrabu i perutanju.

Formulacija ovog preparata sadrži ureu, keramide i ostale prirodne vlažeće faktore (PVF) koji vezuju vodu i jačaju prirodnu, zaštitnu barijernu funkciju kože. Nakon redovne nege koža je na dodir meka i elastična.

Kako bi učestvovali u akciji potrebno je da nam na mail redakcija@superteen.rs pošaljete odgovor na pitanje „Pored uree šta još sadrži ovaj preparat?“. Uz odgovor, potrebno je da pošaljete i svoje podatke ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon (može i od roditelja) i godinu rođenja. Igramo se do ponedeljka u 17 časova, a dobitinike objavljujemo na našem IG profilu u skolpu storyja.

P.S. Za učestvovanje u ovoj akciji nepohodno je da imate adresu za dostavu nagrade u Srbiji.