Ovi oktobarski dani su kao stvoreni da kada završite sve obaveze oko škole, uzmete dobar roman u ruke, zavalite se u omiljenu fotelju i uplovite u svet mašte. Zato vam danas predstavljamo drugi deo sage Smrtonosne mašine autora Filipa Riva – „Grabljivčevo zlato”. A pored toga u saradnji sa našim prijateljima iz izdavačke kuće Publik Praktikum spremili smo i dve knjige za vas, zato pažljivo čitajte tekst do kraja.

Publik Praktikum i Super Teen predstavljaju i pokanjaju roman „Grabljivčevo zlato”

„Grabljivčevo zlato” – Filip Riv

Posle dve godine bezbrižnog putovanja Ptičjim drumovima, volja sudbine ponovo dovodi Toma i Hester u opasnost. Bežeći od smrknutih avijatičara Zelene oluje, dok im se studen Ledene pustoši uvlači u kosti, njih dvoje nailaze na mrazom okovani grad Sidrište, u poslednji čas. Ali ni Sidrište nije bezbedno utočište: uništen kugom i progonjen duhovima i ludilom, grad se jedva drži na temeljima. Mlada markiza odlučuje se na očajnički korak i kreće ka Mrtvom kontinentu – Americi… To je opasan put, onaj koji ih vodi direktno u vatrenu oluju opasnosti i sukoba. Pri svemu tome, izvestan je i na samu pomisao užasan susret sa divljim Arhanđelovim progoniteljima…

Fantastičan… Žestok i romantičan, prepun akcije. Duhovit i zastrašujuć iz čitalačkog ugla.

Sunday Times

U saradnji sa prijateljima iz izdavačke kuće Publik Praktikum za vas imamo dve knjige Filipa Riva – „Grabljivčevo zlato”.  Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i odgovorite tačno na pitanje – „Od koga beže Tom i Hester?”. Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 10. oktobra u 17 časova,  a kasnije ćemo imena dobitnika objaviti u IG Storyju, na našem profilu.