Ne samo da je jedan od trenutno najpopularnijih muzičkih pravaca globalno dobio pojačanje u vidu nove grupe, već je u pitanju takozvana „all star“ ekipa. Sedam momaka koji čine SuperM iskusni su izvođači i dolaze iz različitih k-pop grupa, a ovog oktobra predstavili su i svoj debi EP, pod nazivom „The 1st Mini Album“.

Pet novih numera predstavljene su na njihovom prvom zajedničkom nastupu u Holivudu, u izdanju i organizaciji Capitol Records. Iako ovo nije njihov početak karijere, nesumnjivo je da je u pitanju veliki preokret i izuzetno uzbudljiv period za momke, a u prilog tome govori i činjenica da će svoj prvi televizijski nastup održati upravo u „The Ellen DeGeneres Show“.

Sedam momaka potiču iz nekih od najpoznatijih k-pop bendova na svetu i njihovo okupljanje, očekivano, fanovi su dočekali sa oduševljenjem. Tako, Taemin (ex SHINee), Baekhyun i Kai (ex EXO), Taeyong i Mark (NCT 127) i Ten i Lucas (ex WayV) sada stoje iza imena SuperM, a njihov singl „Jopping“ već je globalni hit koji broji više od 20 miliona YouTube pregleda.

Debi EP k-pop grupe SuperM pod nazivom „The 1st Mini Album“

„The 1st Mini Album“ tracklist:

  1. Jopping
  2. I Can’t Stand The Rain
  3. 2 Fast
  4. Super Car
  5. No Manners
  6. Jopping (Instrumental)
  7. I Can’t Stand The Rain (Instrumental)

Izdanje „The 1st Mini Album“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/SuperMThe1stMiniAlbum

Foto: www.universalmusic.rs