Novi NIVEA pirinčani piling sa zrncima bio pirinča nežno uklanja izumrle ćelije kože i pruža koži zdrav izgled. Pirinač je poznat po svom efikasnom dejstvu pilinga pri čemu ne iritira niti isušuje kožu. Ova formulacija čini kožu svilenkasto mekom i glatkom!

Inspirisana tradicijom Dalekog Istoka, formulacija pilinga sadrži prirodni sastojak koji se dobija iz semena pirinča i 100% je biorazgradiv. Zahvaljujući svojoj teksturi, zrnca pirinča kao sastojci pilinga efikasno uklanjaju mrtve ćelije kože i ne uzrokuju iritacije. Tri različite varijante, NIVEA Glow, NIVEA Smooth  i NIVEA Purify pirinčani piling, savršeno odgovaraju različitim tipovima kože i njihovim potrebama. Prirodni sastojci kao što su malina, borovnica i aloe vera pružaju hranljivu negu. Sva tri voćna sastojka imaju sertifikat o bio poreklu.

Jedan korak do blistave kože

Piling je važan korak u svakodnevnoj, osnovnoj rutini za čišćenje lica jer kada umasirate zrnca pilinga u kožu, ona uklanjaju mrtve ćelije kože i čine površinski sloj glatkim. Na taj način pospešujete cirkulaciju i obnavljanje ćelija.

Da biste postigli najbolje rezultate, jednostavno nanesite jedan od tri NIVEA pirinčana pilinga na kožu nakon što uklonite šminku. Umasirajte ga i isperite mlakom vodom. NIVEA Glow  možete koristiti svakodnevno, NIVEA Smooth do 4 puta nedeljno, a NIVEA Purify  barem 2 puta nedeljno.

NIVEA Glow pirinčani piling

NIVEA Glow pirinčani piling je specijalno formulisan za suvu i osetljivu kožu i upravo zbog toga ima blago dejstvo. Bio malina je bogata flavonoidima i vitaminom C. Aktivni sastojak glicerin pospešuje hidrataciju i daje koži blistavi sjaj dok istovremeno sprečava isušivanje.

NIVEA Smooth pirinčani piling

NIVEA Smooth pirinčani piling savršeno odgovara normalnoj koži i ima dejstvo srednjeg intenziteta. Ovaj piling sadrži bio borovnicu koja je bogata vitaminima A, E, C i beta-karotenom. Vitamini poboljšavaju izgled tena i čine ga glatkim. Pored toga, aktivni sastojak pantenol upija i zadržava vlagu kako bi koža dobila energiju i hranljivu negu koja joj je potrebna za zdrav izgled.

NIVEA Purify pirinčani piling

NIVEA Purify pirinčani piling je idealan za kombinovanu i masnu kožu. Za dubinsko čišćenje pora potreban je piling intenzivnog dejstva. Bio aloe vera je bogata mineralima i hranjivim materijama, a poznata je kao sastojak koji sprečava isušivanje kože, poboljšava hidrataciju i ublažava iritacije. Pored toga, tapioka, kao skrobni sastojak, daje koži završni mat izgled.

Foto: Nivea pr