„Glow Up with Loren Grey“ se vratio i bolji je nego ikad!

U slučaju da ste propustili, Snapchat Creator Show premijerno je predstavio svoju drugu sezonu u nedelju, i ne možemo da sakrijemo uzbuđenje kako 17-godišnja zvezda društvenih mreža Loren Grey sija na našim ekranima telefona dok s fanovima i praticima deli svoje stručne savete o lepoti. Možete gledati serijal od 10 epizoda tako što ćete pokrenti aplikaciju i prebacili prstom desno od kamere do stranice Otkrivanje (Discover) ili je pronaći pomoću funkcije Pretraživanje (Search).

Kako bismo proslavili ovu oh-tako-glam seriju – koja slavi unutrašnju i spoljašnju lepotu – uhvatili smo Loren da na odgovori na neka pitanja. Zašto je toliko opsednuta filterima sa medvedićem? Koji modni trend koji više nikada neće nositi?

„Širenje poruke pozitivnosti i samoizražavanja veliki je deo onoga što sam ja. A prilika da prenesem važnost samopouzdanja kroz svoju ljubav prema šminkanju sa Snapchat zajednicom, je zaista neverovatno iskustvo.“

 

View this post on Instagram

 

hazy

A post shared by loren gray (@loren) on

Šta fanovi mogu očekivati u drugoj sezoni, a da to nisu videli ranije?

Loren: Definitivno sam napustila svoju zonu komfora tokom ove sezone: popravila sam glam šminku i to što sam isprobala svoju ruku u SFX šminkanju za sablasnu sezonu bilo je jako zabavno i definitivno novo!

Koji je najbolji savet o lepoti koji si ikada dobila?

Loren: Najbolji beatz savet koji sam dobila je da bez obzira na to kako spolja izgleda, lepota je ono što je unutra, to je ono što sija.

Osvrćući se na mlađu sebe, imaš li kakvih žaljenja kada je u pitanju lepota il moda?

Loren: Ne žalim ni zbog čega, jer je važno isprobati nove stvari i naučiti šta tebi odgovara! Ali moram da kažem da definitivno više nikada neću nositi farmerke ispod svojih haljina.

Koji je tvoj omiljeni Snapchat Lens?

Loren: Moj omiljeni Snapchat Lens svih vremena je onaj koja izgleda poput medvedića jer deluje na moje pse i čini ih slabijim, što sam mislila da je nemoguće!

Foto: promo