Možda nisi znala, ali u svojoj kuhinji i toaletnom ormariću imaš stvarčice  koje ti mogu olakšati neke beauty probleme… A mi ti donosimo 5 genijalnih beauty trikova koji će te oduševiti!

1. Dodaj kašičicu sode bikarbone u svoj šampon i tvoja kosa će nakon  pranja biti čistija nego inače – svi ostaci proizvoda za styling će  nestati, pa kosu nećeš morati da pereš svaki dan.

2. Običan baby puder može da produži tvoje trepavice! Nanesi jedan sloj  svoje omiljene maskare, a nakon toga trepavice lagano natapkaj baby  puderom. Nakon toga stavi još jedan sloj maskare i videćeš neverovatnu  promenu – trepavice će izgledati gušće i duže, kao da si stavila veštačke  trepavice.

3. U svoj gel za tuširanje dodaj kašiku mlevene kafe i dobićeš prirodan bronzer za telo. Kafa hrani kožu, a daće joj i lagani zlaćani sjaj.

4. Nervira te kad nanosiš maskaru na donje trepavice, a ona se razmaže po kapku? Idući put ispod trepavica stavi čvršću salvetu – sav višak maskare  koju nanosiš ostaće na njoj.

5. Ako ti problem stvara mlada kosa (nežna novoizrasla kosa uz ivicu  čela), poprskaj staru četkicu za zube lako za kosu i njome počešljaj mladu  kosu. To će je “ukrotiti”, a ostatak frizure neće se pokvatiti.

Nadamo se da će vam ovi naši saveti pomoći, a mi vas pozivamo da razmislite i prisetite se svih saveta koje ste dobili od mama, sestri, tetki, baka…  jer znamo da one imaju mnogo beauty trikova koje su spremne da podele sa vama i nama.  Ili ste možda nege pročitale savete poznatih ličnosti koje pratite, pa vam se dopao, testirale ste ga i stvarno „radi posao“.