Tini Stoessel je dosta dugo najavljivala koncerte u okviru svoje turneje u Evropi, a kada su datumi za istu konačno izašli, dve stvari su zapale fandomu za oko – cene i mesta koja će posetiti.

Fandom nije zadovoljan gradovima koje će Martina posetiti, s obzirom na to da ima čak 6 koncerata u Nemačkoj, 3 u Italiji, po jedan u Briselu, Parizu i Belgiji, ali niti jedan u Španiji, Austriji, Poljskoj ili Rusiji. Zbog pobune fandoma, Martinin otac je na Twitteru postavio objavu na kojoj piše da je sve ovo samo početak, i da nas očekuje još datuma za evropsku turneju.

To je posebno iznenadilo fandom, ali još više su ih iznenadile cene, koje su ovog puta iznenađujuće niske! Naime, najjeftinija karta je nekih 20 ili 30 eura (zavisno od zemlje), dok najskuplja košta oko 50 eura. Fandom je posebno iznenađen meet and greet kartom, čija je cena samo 120€, a u nju spada meet and greet i sedište za prvi red!

Kada se cene uporede sa cenama prethodne turneje, i više su nego jeftine. Dovoljno je da vam kažemo da je na ovoj turneji najskuplja cena karte 50€, što je bila najjeftinija cena karte pre dve godine!

Mi se nadamo novim datumima, a o svemu ćemo vas uskoro obaveštavati!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram