Šta se dešava sa Tininim dolaskom u region?

Martina TINI Stoessel nosi titulu jedne od najpopularnijih tinejdž zvezda današnjice, pa tako nije iznenađenje da je veliko interesovanje oko njenog dolaska u naš region. Tini je trenutno na svojoj Quiero Volver turneji, koju je započela u Južnoj Americi, još u 2018. godini. Ne znamo kako vi vidite ali nama se čini da Tini poprilično odužuje celu turneju -razvlači je na skoro godinu i po dana.

Nakon obilaženja južnoameričkih zemalja, otvorila je novu etapu svoje turneje i došla do Evrope – što je bilo dugo traženo od nje. Fandom je bio prilično šokiran videvši koliko će manje zemalja posetiti u okviru ove turneje, o čemu smo vam pisali ovde.

Do sada Martina nije zalazila u naš region – sem njenog brata, koji je bio u Hrvatskoj pre par godina. Moramo napomenuti i da je rečeno kako će Tini dodati još datuma za evropski deo turneje, ali to je najavljeno još u oktobru 2019. i kako od tad nema nikakvih vesti, većina fanova polako počinje da gubi nadu.

Moramo napomenuti i da su Martini pre par godina zemlje kao što su Srbija, Hrvatska, Bosnai Hercegovina ili Crna Gora bili u potpunosti nepoznati, a kako su se pokretale brojne akcije, saznala je i za nas. Mnogi Tinisti su već izgubili nadu za Tinin dolazak u region, a nama samo preostaje da čekamo, iako je gotovo nemoguće da samo mesec dana pre početka evropske turneje Tini doda par datuma za istu!

Autor: @tini_stoessel_fp_croatia

Foto: Promo