Postojala je minimalna mogućnosai da ne služe vojni rok, ali ministar odbrane i ministarstvo Južne Koreje su ipak doneli odluku da će BTS morati da odsluže vojni rok!

Zakon Južne Koreje je takav da svi zdravi muškarci moraju da odsluže vojni rok pre svoje 28 godine, a na toj listi su i momci iz BTS-a. Ministar odbrane ove zemlje, Lee Nam-woo, rekao je kako neće i ne želi da napravi izuzetak kada su članovi ovog svetski pozntog boy benda u pitanju, pa ih neće poštedeti odlaska u vojsku.

Kada se saznalo za ovu novost, BTS Army su pobesneli i krenuli da se bore za svoje idole. Uspešne pesme, turneje, albumi, sve osvojene nagrade i još mnogo toga Army su uzeli kao opravdanje zašto njihovi miljenici ne bi trebali da odu u vojsku, jer će tako mnogo vremena odustvovati sa muzičke scene.

Mnogi poznati ljudi poput umetnika, sportista, pevača i glumaca mogu da budu pošteđeni ovog pravila, ali k-pop bendovi i zvezde očigledno NE! Šta će se desiti u budućnosti i kako će se sve odigrati – još uvek ne znamo, ali čim dobijemo nove informacije, izveštavaćemo vas o tome!

Ako ste se vi uključili u podršku svojim fanovima, javite nam se na IG @superteen.rs kako bismo informaciju podelili sa ostalim ARMY-jima da i oni priskoče u pomoć.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram