Tini Stoessel: Rođena sam da budem majka!

 

Zvezda serije“Violetta“ Martina Stoessel želi da osnuje porodicu i da bude mlada majka! Devojka koju smo zavoleli gledajući je na Disney kanalu, a sada je volimo zbog sjajnih pesama, nedavno je pričala sa novinarima nemačkog teen magazina Bravo. Oni su joj tom prilikom postavljali pitanja koja su stizala na njihov IG profil. Neka su bila o muzici, a neka su dotakla i neka su se odnosila i na lične planove i želje.

TINI o planiranju porodice

U septembru je ekipa Bravo magazina u Berlinu imala priliku da uživo priča sa nekadašnjom Disney, a danas izuzetno uspešnom muzičkom zvezdom TINI. Glumica iz serije „Violetta“ odgovarala je na pitanja fanova koja su slatkoj Argentinki stigla preko Instagam naloga ovog teen magazine. A ono što su shvatili iz tih pitanja jeste da Martina Stoessel želi da ima potomstvo! Hoće li Tini i Sebastian uskoro osnovati porodicu i imati decu? Ko zna… Na pitanje želi li ikada da ima porodicu, odgovorila je: „Aha, moj apsolutni san je da budem mlada majka, stvarno želim da imam decu!“ Aww, kako slatko!

Martina Stoessel aka TINI, koja sledeće godine ima evropsku turneju, opravdava svoju želju da ima dete i kaže: „Možda je to zbog toga što sam odrastala u porodici koja je prepuna ljubavi. Moji roditelji su uvek dobro postupali sa mojim bratom Franciscom i sa mnom. Proveli smo puno vremena zajedno i uvek smo bili okrenuti jedni ka drugima, podržavali se i to je naša porodična slika, što je odlično!“

I danas je Tini Stoessel već pomalo mama – barem za svoje prijatelje …“U našem krugu prijatelja sam kao mala majka, koja sve grli „, uz osmeh je rekla Martina. I sledećom rečenicom postala još eksplicitnija: „Rođena sam da budem majka!“

Na pitanje korisnika Instagrama šta želi da nauči svoju djecu, glumica je takođe imala odgovor. Otkrila je: „Otac mi je govorio: ‘Martina, najvažnije je spavati s mirnom savešću’, što znači da uvek trebate poštovati druge ljude, voleti ih i raditi na njihovim vlastitim ciljevima. U svakom slučaju, želim ovu rečenicu podeliti sa svojom decom!” Kako slatko … Možda će uskoro biti malih Tinića!

Foto: Instagram