Članice Pussycat Dolls službeno su ponovo zajedno kao grupa, skoro deset godina nakon što su se razišle. Od šest devojaka koliko je nekada bilo u grupi, pozivu da se okupe su se odazvale sve sem Melody Thorton.

Pussycat Dolls na turneju kreću u aprilu 2020. godine i to u Velikoj Britaniji i Irskoj. Karte će biti u prodaji od nedelje, 1. decembra od 10 sati ujutro.

Tokom gostovanja u showu „Good Morning Britain“ devojke su rekle kako se među njima nije ništa promenilo.

„Sve smo bile uzbuđene i nervozne jer nismo znale kako će biti, ali znale smo da treba samo trenutak da se spojimo i to se dogodilo. Zabavno je vratiti se jer imamo predivnu hemiju zajedno“, rekle su članice bedna Carmit Bachar i Jessica Sutta.

Ashley Roberts je izjavila kako će sada sve raditi na zreliji, zabavniji i vrtoglaviji način.

„Bacamo se kao da nam je opet 22 godine. To naše telo zna, ali zglobovi jecaju“, rekla je smejući se.

O tome zbog čega se Melody Thorton ne vraća nisu ništa rekle, ali verujemo da će ostrvski mediji i to ubrzo saznati. Devojke su istakle kako je za njihov povratak zaslužna menadžerka Robin Antin.

„Pussycat Dolls sam stvorila 1994. godine i nikada ni u svojim najluđim snovima ne bih pomislila da će postati jedna od najpoznatijih ženskih grupa našeg vremena“, dodao je Robin Antin.

„Robin je želela godinama da nas vrati na scenu. Kao da je prošao minut otkako smo bile zajedno. Sve smo prošle naše puteve i proživele dosta toga od tada. Uzbuđeno očekujem šta ćemo sada uraditi“, izjavila je Nicole Scherzinger.

Poručila je kako nisu pod pritiskom jer su tu da osnaže svoje fanove.

Devojke će nastupiti večeras tokom finala The X Factor: Celebrity i jedva čekamo da vidimo njihov comeback na scenu!

Ranije je objavljeno kako su Nicole Scherzinger, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta i Kimberly Wyat potpisale su višemilionski ugovor koji ih obavezuje na svetsku turneju i snimanje novih pesama.