Nakon uspeha sa kolekcijom Ariana Grande Sweetener World Tour, H&M je stvorio liniju za još jednu od najvećih muzičkih zvezda današnjice. Američka pop zvezda Billie Eilish pojavila se na muzičkoj scenui 2016. godine, a sada je jedan od najtraženijih umetnika na svetu. Ona već ima blizu 50 live nastupa zakazanih za 2020. godinu, a tek smo kročili u nju. I sigurno već znate da je većina njih rasprodana pre nekoliko meseci – a znamo šta ćete obući ako budete imali dovoljno sreće da ste ugrabili kartu za neki od tih nastupa.

H&M je sa oduševljenjem najavio svoju merch kolekciju koju je uradio sa Billie Eilish.  Na garderobi i detaljima se vide službeni logotip 17-godišnjeg kantautke u ogromnim siluetama, a sva odeća izrađena je od materijala nabavljenog na održivi način.

Duge, boxy majice, predimenzionirane dukserice, duksevi, haljine i trenerke u bojima od krem, preko bledozelene do crne i propratnim detljima u neonski zelenoj boji – svako može prepoznati vlastiti stil Billie Eilish u kolekciji H&M. Ukupna vibracija kolekcije je povučena i pristupačna, ali još uvek oštra da se zna da iza nje stoji Billie. Štaviše, sva odeća je izrađena od materijala nabavljenog na održiviji način., onog koji je ekološki prihvatljiv, što znači da se lako reciklira i da ne šteti okolini. Dodatna oprema uključuje kape, šeširiće, čarape i torbu oko struka.

A cene kolekcije su krajnje pristupače, što možete i sami da vidite na sajtu H&M za Srbiju. Tako čarape koštaju 399 dinara, kapa i šeširić 799 dinara, majica je 1.299 dinara, a najskuplja stvar je hoddie 2.299 dinara.

„Izuzetno smo uzbuđeni zbog ove saradnje. Billie Eilish je umetnica koja nadahnjuje mnoge, ali i ljudi širom sveta se divi njenom ličnom stilu i načinu na koji izražava svoje stavove i vrednosti. Želimo da omogućimo njenim fanovima da zakorače u njen svet i da osete mogućnost da i oni mogu slobodno da izraze svoj stil „, kaže Emily Bjorkheim, šefica H&M odeljena dizajna.

Kolekcija garderobe sa pečatom Billie Eilish dostupna je širom sveta u svim H&M trgovinama,kao i na hm.com od 2. janura.