Justin Bieber predstavio spot za pesmu "Yummy"!

Čim je izašao lyrics video za pesmu “Yummy” – naravno da smo pisali i o tome, pa  se podrazumeva da vas obaveštavamo i o tome sada kada je izašao spot za istoimenu numeru. Danas, u podne po američkom, a oko 18 časova po našem vremenu izašao je spot za Justinovu novu pesmu “Yummy” .

Kako smo već napisali, Justinu reči u pesmi nisu bile toliko bitne. Šta više, jedino što je dosta upečatljivo jesu stihovi koji glase “You got that yummy-yum, that yummy-yum, that yummy-yummy. Say the word, on my way. Yeah babe, yeah babe” koji se vrlo brzo pamte i gotovo se stalno pominju u pesmi. Neki stihovi upućuju i na njegovu suprugu Hailey.

Što se spota tiče – vidimo Justina u roze duksu sa ružičastom kosom, u jednom restoranu kako jede. Od sendviča, pa do želea, na njegovom stolu videli smo različita posluženja, upravo u stilu naziva koji glasi “Yummy” ili ti “ukusno”. Na kraju, Jus, ali i ceo restoran zajedno sa njim kreće da pleše, diže se na stolove i luduje.

Definitivno da su fanovi poludeli za ovom pesmom, s obzirom na reči, odnosno stihove koji se brzo pamte i odmah ostaju u vašoj glavi nakon prvog slušanja, hteli vi to ili ne! Mi jedva čekamo da vidimo i ostale novine koje nam je Jus pripremio, a do tada ćemo slušati „Yummy“!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot Youtube