Glavna urednica prestižnog magazina Vogue, koja je na toj poziciji još od 1988. godine, u novom videu za online izdanje odgovorila je između ostalog i na pitanja o modnim dodacima za 2020. i izdvojila tri must have trenda godine. Mnogi su se iznenadili činjenicom da sunčane naočare, koje su njen zaštitni znak, nije ni spomenula.
Da, da ako niste znali Anna Wintour je osoba koja se ne pokorava trendovima i godinama se ne odriče svojih prepoznatljivih sunčanih naočara velikih okvira, male torbice, i istog modela cipela, ali zato njenom modnom sudu veruju milioni žena širom sveta, kao i svi oni koji rade u modnoj industriji.
Na prvom mestu su modni dodaci od rafije i platna. Bez obzira na to radi li se o torbi, cipelama, šeširu, kaišu, orglicama, mindušama, bitno je samo da su napravljeni od rafije ili platna, a još bolja je kombinacije oba ova materijala. I drage naše devojke pitajte mame, tetke, ujne, bake imaju li negde sačuvane torbice ili šeširiće od ovih materijala jer se ovaj trend već furao!

Drugi trend koji se vraća na velika vrata su biserne ogrlice. Biseri su ponovo u modi, i to u svojoj originalnoj ulozi, na ogrlicama. Biserne ogrlice su prava klasika u svetu mode. Ima onih koji ih ne vole, ali većina ih obožava. Ipak, ako želite da budete u koraku s trendovima, Anna Wintour preporučuje da uložite u neki malo neobičniji i upadljiviji model biserne ogrlice.

Embed from Getty Images

Treći modni detalj koji je Anna izdvojila kao must have u nadolazećoj sezoni jesu bucket torbe. Bucket torbe se u modu vraćaju svakih par godina pa će mnoge od vas čije starije sestre ili mame već imaju jedan ovakav primerak u ormaru na ovom trendu uštedeti. Ovaj model vole sve žene jer su idealne za dnevne kombinacije pošto se dizajnom lako uklapaju u najrazličitije modne kombinacije.

 

Foto: Instagram