Sigurno da ste čuli za Kida Opasnost, glavnog junaka serije “Henry Danger” u produkciji Nickelodeona koja se u regionu daje već par godina. Verovatno su vam Kapetan Men, Kid Opasnost, Junk’n stuff, Švoz, Šarlot jako poznati, ali izgleda da je i ovoj fenomenalnoj tinejdž seriji došao kraj!

Naime, Jace Norman, odnosno nama poznatiji kao Henri Opasnost, je na svom Instagram profilu objavio video na kojem ga vidimo na setu snimanja serije “Henry Danger” na green screenu kako snima poslednju epizodu ove voljene serije.

 

View this post on Instagram

 

Behind the scenes teaser #thefinale

A post shared by Jace (@jacenorman) on


U opisu videa Jace je bio kratak i jasan: „Tizer iza kulisa. #finalnaepizoda“. Takođe, i sam oficijalni profil serije objavio da snimaju finalnu epizodu i da će ona u Americi biti prikazana 11.januara.

ace Norman objavio sneek peek poslednje epizode serije "Henry Danger"

Još uvek ne znamo kad će se tačno emitovati poslednja epizoda ove serije kod nas, ali nama je veoma žao što se i ova fenomenalna priča mora završiti!

Da li si ti  do sada gledao/gledala seriju “Henry Danger”? Koji likovi su ti omiljeni? Kako ti zamišljaš kraj serije? 

I da da li ti se čini da e sve više dobrih serija završava? Piši nam šta misliš o svemu tome, na mail redakcija@superteen.rs ili na naš IG profil.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Nickelodeon press