Sebastian Yatra: Tini me nije osvojila svojim spoljašnjim izgledom!

Tini Stoessel i Sebastian Yatra su jedan od najaktuelnijih parova trenutno, pa u intervjuima koje daju ne izostaju pitanja o njihovoj vezi, ljubavi i daljim planovima za karijeru i porodični život. Kako su se sinoć oboje pojavili na Premios Odeon dodeli nagrada, nisu izostala pitanja o ljubavi između njih dvoje.

Sebastian Yatra je bio upitan kako ga je Tini osvojila, a Sebas  je rekao sledeće: „Tinita. Nije me osvojila svojim fizičkim izgledom, već unutrašnjim. Njenom dobrotom, toplim srcem, ona je neko ko me razume. Ne kažem da fizički izgled nije bitan, jeste, ali nije presudan, barem ne kod mene. Tini zna da se šali, šaljivdžija je, opuštena je, zna da voli, ima sjajan smisao za humor i osmeh koji mi uvek popravi raspoloženje.”

Tini je na Premios Odeonu zablistala. Crni sako sa srebrnim nitnama, crne pantalone i ultra moderne srebrne štikle. Preplanuo ten, divna šminka i još divnija kosa – Tinin celokupan izgled očarao je sve, a neizbežna pitanja za nju takođe su bila o Sebastianu i njihovoj vezi.

„Sebastian je jedno divno ljudsko biće, svakog dana se sve više i više volimo. Pre svega ume da me razume, tu je kad god mi treba. Tu smo jedno za drugo, i smatram da je u vezi veoma bitan taj prijateljski odnos, da te partner razume. Veoma sam srećna što Sebastian i ja imamo jednu takvu vezu.”- rekla je Tini.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram