Tini Stoessel govori o turneji, postala ambasadorka brenda Pandora!

Tini Stoessel samo što nam nije stigla u Evropu sa svojom Quiero Volver turnejom, koja je, moramo priznati, poprilično dugačka. Počela je još u decembru 2018. godine, a znamo i tačan datum poslednjeg šouaa u okviru cele turneje. To je 14.mart, kada će održati koncert u Argentini, u Movistar areni. Kako će prvi šou evropske Quiero volver turneje biti održan 20. februara u Milanu, Tini nije zaboravila da nam ispriča nešto o tome!

“Jedva čekam da krenem na put u Evropu. Italija, Francuska, Nemačka, Holandija, Španija, Švajcarska i Belgija, ne mogu da dočekam sve da vas vidim! Očekuju vas novi kostimi i odlična zabava. Hvala vam što ste uz mene i što ste strpljivo čekali da dođem na vaš kontinent.“- rekla je Tini.

“Sve što je lepo mora se završiti. Ovu turneju završavam 14. marta u mojoj rodnoj Argentini u Movistar areni. Poslednji šou će biti pun iznenađenja.“- dodala je sa osmehom.

Takođe, Tini i Sebastian postali su ambasadori svetski poznatog brenda nakita Pandora, a  prvo je urađena kampanja za brend  za praznik Dan zaljubljenih koji nam se opasno bliži. U reklamnim videima vidimo da Sebastian i Tini uživaju i žive u svojoj ljubavi, a pogledajte je i vi!

Kako vam se dopada kampanja koju su uradili za brend Pandora? Imate li vi neku Pandora nakruvicu?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram