Balada posvećena odnosu i međusobnoj podršci Billie Eilish i njenog brata i najbližeg saradnika FINNEASA, „everything i wanted“, danas je dobila i vizuelni prikaz. Spot u kome su zajedno režirala je upravo Billie.

„Htela sam da kreiram vizual koji će prikazati da ćemo, bez obzira na sve, moj brat i ja uvek biti tu jedno za drugo, jer smo sa istim ciljem i napisali ovu pesmu“, objašnjava ona. „Ovo je drugi video koji sam režirala do sada. Radili smo zaista naporno, satima i satima bez prestanka, nadam se da će se i vama svideti koliko i meni!“

Nedavno je najavljeno i da će baš Billie Eilish biti autorka tematske numere za novi James Bond nastavak „No Time To Die“, što je čini najmlađim izvođačem ikada kome je poveren taj zadatak.

Da je reč o neverovatnoj muzičarki, dokazuje i vest da će ona nastupati ovog vikenda na 62. Grammy Awardsu u Los Anđelesu, gde je ujedno nominovana za šest nagrada. Još jednom, imenovana je najmlađom osobom ikada koja je nominovana u svih šest ključnih kategorija.

Izdanje „everything i wanted“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/EverythigIWanted

A javite nam kako vam se dopada spot za baladu „everything i wanted“!

Foto: universalmusic.rs