Lana Jurčević kreće u osvajanje svetske scene!

Lana Jurčević kreće u osvajanje svetske scene!


Lana Jurčević jedna je od najaktuelnijih muzičkih zvezda regiona i veoma je voljena. Pre par dana napravila je čudan potez na svom Instagram profilu i sve fanove ostavila u šoku – ona je obrisala sve postove sa svog Instagram profila. Nekoliko dana nakon toga otkriveno je zašto je takav potez urađen.

Naime, Lana je prvo promenila svoj username koji više nije njeno ime i prezime, već njeno novo umetničko ime -La Lana. Nakon toga objavila je i par postova kao obaveštenja za ono što nas čeka.

 

View this post on Instagram

 

Why have I held on so long?

A post shared by La Lana (@lalana) on

“Konačno se događa! Moj san iz detinjstva postaje stvarnost! Mrzim papire, mrzim sve što ima veze s papirologijom, osim ovog – ovaj papir mi je već promenio život:Potpisala sam ugovor s međunarodnom muzičkom kućom: Warner Musicom! To se nije dogodilo juče, dogodilo se pre 15 meseci, ali radila sam na tome godinama. Možete li zamisliti koliko je bilo teško biti tiha i ne reći ništa o tome? Dakle, ljudi, upoznajte LA LANU, novu updateovanu verziju mene! I dobro došli u novo poglavlje mog života! Biće zabavno, stay tuned. Izvinite ako sam vas zabrinula-nije bilo namerno.”-napisala je Lana.

Takođe, uspomene sa raznih druženja i koncerata sačuvala je u Instagram highlightsima, a mi jedva čekamo da vidimo šta nam je Lana pripremila!

 

View this post on Instagram

 

Wooohooo! It’s finally happening. My childhood dream is about to become reality. ?? I hate papers, I hate everything that has to do with paperwork, except this one – this paper has already changed my life! I have signed a contract for international music label: Warner music!! It didn’t happen yesterday, it happend 15 months ago, but I was working on it for years… Can you imagine how hard was it to be quiet and not say anything about it? Sooo guys, meet LA LANA :)) The new version of me! And welcome to the new chapter of my life! ❤️❤️❤️ It’s gonna be fun, fun, fun! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ??Wooohooo!?? Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. ?? Mrzim papire, mrzim sve što ima veze sa papirima, osim ovog – ovaj mi je promijenio život: Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music!! To se nije dogodilo ‘jučer’, dugo, dugo se to ‘kuhalo’… A kad kažem dugo, u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutiti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate LA LANU :)) Update-anu verziju mene i dobrodošli u novo poglavlje mog života! ❤️❤️❤️ Bit će zabavno i stay tuned! I sorry ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme… nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti… ??❤️

A post shared by La Lana (@lalana) on

Autor: @tini_stoessel_fp_croatia

Foto: Dagmara Szewczuk 

2020-01-24T23:18:01+01:0024 januara, 2020|Zvezde|1 Comment

Share This Story, Choose Your Platform!

One Comment

  1. […] Pre par dana smo pisali o Lani Jurčević koja je obelodanila da je potpisala ugovor s diskografskom kućom Warner Music, te  da ima novo umetničko ime, La Lana, i da kreće u osvajanje svetske muzičke scene. A kako biste osvajali svet nego pesmom, te  am je La Lana juče predstavila svoj prvi singl na engleskom jeziku –  „So Messed Up“ koji je na naišao na sjajne kometare, što je i sama Lana potvrdila na svom Instagram profilu. […]

Leave A Comment

Go to Top