La Lana predstavila prvi singl na engleskom jeziku - "So Messed Up"

Pre par dana smo pisali o Lani Jurčević koja je obelodanila da je potpisala ugovor s diskografskom kućom Warner Music, te  da ima novo umetničko ime, La Lana, i da kreće u osvajanje svetske muzičke scene. A kako biste osvajali svet nego pesmom, te  am je La Lana juče predstavila svoj prvi singl na engleskom jeziku –  „So Messed Up“ koji je na naišao na sjajne kometare, što je i sama Lana potvrdila na svom Instagram profilu.

Ne treba  da vas čudi što vam je „So Messed Up“ već ušao u ušo i više ne možete da ga izbijete iz glave nakon što ste ju prvi put čuli – singl su producirali Grammyjem nagrađivani Damon Sharpe i Eric Sanicola, poznati po tome što su svetskim zvjezdama kako što su Ariana Grande, Jennifer Lopez ili One Directiona isporučili vrhunske hitove, a za mastering singla zaslužan je Randy Merrill poznat po dugogodišnjoj saradnji s Adele, Lady Gagom i Taylor Swift.

„Wow – ova pesmaaaa, to sam ja. Prava ja. Verovatno je to stvar svake devojke i žene: menjamo raspoloženje, jedan dan nam se nešto sviđa, drugi dan ne. Ponekad vodimo svoje unutrašnje bitke. ‘So Messed Up’ ne govori nužno o odnosu s drugima već o ovome što govorim, ali na tako zabavan i duhovit način! Jedva sam dočekala da preslušate moj novi singl!“, rekla je La Lana.

Video za pesmu režirao je Camilo Paredes, koji je blisko sarađivao s Lanom kako bi ostvario njezinu viziju. Želela je da preradi svoj postojeći muzički video stil i stvori nešto novo i urbano. Celi koncept prikazuje unutrašnju bitku između cool, staložene Lane i njenog otkačenog alter ega, koji iskače iz gepeka automobila s petlom u rukama. Lokacije, styling i postava bili su ključni sastojci koji čine ovaj muzički video jedinstvenim, stoji na saopštenju hrvatske diskografske kuće Dancing Bear, licencnog partnera i zastupnika Warner Music International za Hrvatsku.

Foto: Instagram