Camila Cabello kao prava princeza, bukvalno? O jedva čekamo da je vidimo!

U slučaju da vam je promakla vest, na velika platna uskoro stižeremake bajkovitog klasika „Pepeljuga“ koji će biti ikoničan na toliko različitih načina! Dok čekamo da krene njegov bioskopski žvot, pratićemo svaku glasinu i izveštaj  kako bismo mogli sastaviti sve detalje o ovom filmu koji svi jedva čekamo da zaživi. А sada vam donosimo sve što znamo o nadolazećem filskom ostavernju

1. Camila tumači lik Pepeljuge, što znači da ćemo ovu zvezdu videti u prvoj glumačkoj ulozi na filmu!

 

View this post on Instagram

 

do u ever just go to the grocery store like this and take a pause and ponder life’s greatest questions ?

A post shared by camila (@camila_cabello) on

2. Svu magiju videćete 5. februara 2021. godine! Sony je objavio datum izlaska, što znači da je projekat zvanično u toku.

3. Snimanje je već započelo! Nakon što je bila odsutna s društvenih mreža, 22-godišnja pevačica hita „Romance“ vratila se na Instagram kako bi otkrila da je razlog što je tako tiha na interneta taj što je zauzeta snimanjima! „Trenutno u Londonu radim na projektu Pepeljuga i ovo je najbolji period mog života TBH“, napisala je Camila na Instagramu.

 

 

View this post on Instagram

 

hello!!!! usually when I take these breaks from social media, it’s cause I need some space or time away from it – I think it’s healthy to know when you need time for yourself- that’s been my biggest thing I’ve worked on this year so far is to listen to my intuition and what my mind and body need!!!! When I feel overwhelmed or overstimulated I’m like…. ok I need to give myself a little room to slow down. but I miss and love you guys!!!! I’m in London right now working on Cinderella and I’m having the time of my life TBH ? here’s a picture behind the scenes of a music video that’s coming out very very soon… how are you guys doing?! How’s life!! How are your hearts! I’ll read some of the comments and reply ??????

A post shared by camila (@camila_cabello) on

4. Objavljeno je da će Nicholas Galitzine igrati princa. Zenice su nam se bukvalno pretvorila u srculenca!

5. Na 20. New Yorker festivalu  Billy Porter potvrdio je da će igrati lik Dobre vile (The Fairy Godmother). Ovo je tako zgodan detalj koji se odnosi na rod da jedva čekamo da ga vidimo na velikom platnu.

6. U ovom film će se na neki način, naći i određena kraljica! Glasine su da će se Indine Menzel (koju definitivno poznajete kao Elsu iz filma „Frozen“) pojaviti u filmu Pepeljuga u ulozi zla maćeha.

7. Slavni kralj carpool  karaoka James Corden glavni je pokretač celog projekta! Došao je na ideju za remake i prema pisanju The Hollywood Reportera ima veliku ulogu u procesu proizvodnje filma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Late Late Show (@latelateshow) on

Da li i vi kao i mi jedva čekate da  vidite Camilu Cabello kao Pepeljugu?

Foto: Kiis Fm IHeart Radio Jingle Ball promo