Iako je u karantinu, Tini je zvezda koja ne staje da nas iznenađuje novostima i novim projektima na kojima radi i na kojima je radila pre trenutne situacije. Na primer, skoro nam je predstavila singl koji je kolaboracija sa Ovy on the drums – “Ya no me llames”, a sad, fotografijom koja je zapalila Instagram otkriva da ima još novih projekata na kojima je radila!

Naime, kako smo sad svi zatvoreni u kući i većina nas ne zna šta da radi, Tini je “istraživala” galeriju svog telefona, pa tako naletela i na fotografiju sa snimanja spota za “Ya no me llames”, koju nam je već objavila, ali i na fotografiju sa snimanja za misteriozni projekat!

 

View this post on Instagram

 

encontré estaaa!!! Ya pronto van a saber para q fue este look?❤️

A post shared by TINI (@tinistoessel) on


Tini nam nije otkrila puno toga, rekla je samo: „Našla sam i ovu. Uskoro ćete saznati za koji projekat sam nosila ovaj look.“ Takođe, najveću pažnju, pored misterioznog projekta, izazvao je Martinin look! Tini na fotografiji nosi top, koji je podigla tako da joj se grudi vide malo više nego uobičajeno, što je nekima divno, dok drugi smatraju da je premlada za to. Moramo razumeti i to da i Tini odrasta – i da joj se i stil menja, a sigurno da sprema nešto divno za sve nas!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram