Otkrijte paralelne univerzume, upustite se u avanture u čarobnim svetovima, pratite Belog Zeca ili zavirite u Sedam kraljevstava Vesterosa – da biste to učinili, ne morate čak ni da otvorite vrata, samo kliknite na HBO GO i upustite se u neverovatan svet fantastike, u koji vas vode hit serije i filmovi.

NJEGOVA MRAČNA TKANJA

Adaptacija nagrađivane istoimene trilogije Filipa Pulmana, koja se smatra savremenim remek-delom naučne fantastike, ova serija prati Liru, naizgled običnu, ali hrabru devojku iz drugog sveta. Lira kreće u potragu za kidnapovanim prijateljem, otkriva zlokobnu zaveru u vezi sa ukradenom decom i pokušava da shvati misteriozni fenomen zvani Prašina. Dok putuje kroz svetove, uključujući i onaj nama poznat, Lira upoznaje odlučnog i odvažnog dečaka Vila. Oni zajedno sreću neobična bića i otkrivaju opasne tajne, a sudbina živih i mrtvih je u njihovim rukama.

Upustite se u avanture u čarobnim svetovima na HBO GO-u

HARI POTER

Nezaboravni romani Dž. K. Rouling već preko 20 godina oduševljavaju sve generacije, a pretočeni su u osam filmova koji vas čekaju na HBO GO-u. Na samom početku ove priče upoznajemo Harija Potera, koji živi nesrećno sa tetkom i tečom koji ga ne žele, a na svoj 11. rođendan od džina Hagrida saznaje da je zapravo siroče moćnih čarobnjaka. Ponuđeno mu je mesto u prestižnom Hogvortsu, gde brzo stiče nove prijatelje i počinje da sklapa kockice misteriozne smrti svojih roditelja, koja izgleda uopšte nije bila slučajna.

FANTASTIČNE ZVERI I GDE IH NAĆI

Iz mašte autorke Harija Potera, Dž. K. Rouling, dolazi i filmski serijal „Fantastične zveri“, koji nudi produžetak čarobnjačkog sveta. U prvom filmu, „Fantastične zveri i gde ih naći“ pratimo pustolovine istaknutog zoologa za magična stvorenja Njuta Skamandera (Edi Redmejn) u Njujorku, u vreme pre rođenja Harija Potera. Drugi film, „Fantastične zveri – Grindelvaldovi zločini“ upoznaje nas sa mladim Albusom Dambldorom (Džud Lo), koji pokušava da osujeti Grindelvaldove (Džoni Dep) planove o odgajanju čistokrvnih čarobnjaka koji će vladati običnim stvorenjima, tražeći pomoć svog bivšeg studenta, Njuta Skamandera.

Upustite se u avanture u čarobnim svetovima na HBO GO-u

Upustite se u avanture u čarobnim svetovima na HBO GO-u

IGRA PRESTOLA

Serija „Igra prestola“, zasnovana na bestseler književnom serijalu „Pesma leda i vatre“ Džordža R. R. Martina, postala je jedan od najvećih fenomena u pop kulturi u protekloj deceniji. Milioni fanova su iz nedelje u nedelju razvijali teorije o neverovatnoj priči koja se odvija u Sedam kraljevstava Vesterosa, gde onaj ko kontroliše Gvozdeni presto ima nezamislivu moć, a kroz priču pratimo uspone i padove nekoliko porodica koje žele tu moć po svaku cenu. „Igra prestola“ je jedna od najnagrađivanijih serija svih vremena, koja je osvojila čak 47 Emi nagrada i oborila rekorde gledanosti na HBO-u. Scene sa bitkama koje su ušle u televizijsku istoriju, legendarni citati koji su postali deo svakodnevnog govora, šokantni i lepi trenuci, omraženi i obožavani likovi koje su igrali fantastični glumci – to su samo neki od razloga zbog kojih vredi pogledati ovu seriju ponovo.

POTOMCI

Tokom protekle decenije, kultni junaci i zlikovci „Vampirskih dnevnika“ i „Prvobitnih“ očarali su publiku širom sveta. Za sobom su ostavili veliko porodično nasleđe, a ono se nastavlja u „Potomcima“, uzbudljivoj novoj drami koja govori o sledećoj generaciji natprirodnih bića u Školi Salvatore za mlade i nadarene. Ovde ćerka Klausa Majklsona, 17-godišnja Houp Majklson, blizanci Alarika Salcmana, Lizi i Džozi Salcman i ostali tinejdžeri odrastaju na veoma nekonvencionalan način, učeći da postanu najbolje verzije sebe… uprkos svojim najgorim instinktima. Hoće li ove mlade veštice, vampiri i vukodlaci postati heroji koji žele da budu – ili zlikovci za koje su predodređeni?

 GRDANA – ZLA VILA

Istražite neispričanu priču o najčuvenijoj Diznijevoj zloći iz čuvenog klasika iz 1959. „Uspavana lepotica“. Besna zbog pretnje koju susedno kraljevstvo predstavlja za njenu šumu, Grdana baca neponištivu kletvu na kraljevu tek rođenu ćerku, princezu Auroru. Međutim, kako devojčica odrasta, Grdana shvata da joj sve više prirasta srcu. Dok se sukob između dva kraljevstva rasplamsava, Grdana shvata da Aurora možda ima rešenje za mir u zemlji. Film je režirao dvostruki oskarovac Robert Stromberg, a Anđelina Džoli je sjajna u ulozi sarkastične i mračno elegantne Grdane, dok El Fening očarava kao dobrodušna Aurora.

ALISA U ZEMLJI ČUDA

Čuveni reditelj Tim Barton potpisuje fantastičnu avanturu „Alisa u zemlji čuda“, magični i maštoviti zaokret u jednoj od najvoljenijih priča svih vremena. Džoni Dep kao Ludi Šeširdžija i Mia Vasikovska kao 19-ogodišnja Alisa koja se vraća u ćudljivi svet koji je prvi put upoznala kao devojčica, gde se ponovo sreće sa svojim prijateljima iz detinjstva: Belim Zecom, Puhom, Gusenicom, Češirskom mačkom i, naravno, gusenicom.  U nastavku „Alisa iza ogledala“, koji je režirao Džejms Bobin, Alisa se vraća starim prijateljima uz pomoć čarobnog ogledala i shvata da mora da otputuje kroz vreme da bi pomogla Ludom šeširdžiji.

OTKRIĆE VEŠTICA

Zasnovana na bestselerima Debore Harknes, „Otkriće veštica“ je savremena ljubavna priča smeštena u okvire oksfordskog akademskog života, ali u svetu u kom šačica veštica, vampira i demona neprimetno živi među ljudima. Tereza Palmer glumi briljantnu akademkinju i istoričarku Dajanu Bišop, vešticu koja negira svoje poreklo. Otkriće rukopisa u oksfordskoj biblioteci vodi je usred opasne misterije – gde upoznaje zagonetnog genetičara Metjua Klermonta (Metju Gud), koji takođe ima mračnu porodičnu tajnu: vampir je. Dajana i Metju kreću na putovanje da bi razumeli tajne drevnog rukopisa i dok se zbližavaju, dešavaju se događaji koji prete da naruše krhki mir koji odavno postoji među vešticama, vampirima, demonima i ljudima.