Može li Kanye West da proširi svoje carstvo Yeezy tako što će zakoračiti u beauty industriju?

Prema TMZ-u, on je prijavio kao zaštitni znak  Yeezy marku koja bi trebala da pokrije gomilu proizvoda za lepotu i negu kože – šminku, kreme, gelove za kupanje, ulja za telo, kreme za brijanje, proizvode za negu kose i parfeme, itd. Također navodno pokriva i linije proizvoda poput paste za zube i dezodoransi, kao i proizvodi za dom, poput mirisnih borovih šišaki i aromaterapijskih jastuka.

Dakle da li to znači da će Kayne West ponuditi tržištu ​​Yeezy mirisne šišarke? Hoće li se uskoro pridružiti članovima poznatog klana – njegova supruga Kim Kardashian-West poseduje KKW Beauty; njegova svastika Kylie Jenner poseduje Kylie Cosmetics – u industriji lepote? Ko zna?

A to što je toliko širok spektar proizvoda ne treba da vas čudi. Naime, popularna je praksa da brendovi prijavljuju zaštitne znakove koji pokrivaju širok  dijapazon proizvoda, ali ne moraju odmah da ih izbace na tržište, već samo žele da završe svu moguću papirologiju ako odluče ići u tom smeru.

Takođe, ovo ne bi bio prvi put da je Kayne West pokušao da krene u beauty inustriju. Kako TMZ prenosi, još 2017. godine, Kanye je zatražio sličnu zaštitu brenda za kozmetiku marke DONDA (nazvanu po njegovoj mami), ali, za sada, izgleda da ti planovi tek treba da se razvijaju.