Iako si sebi rekla da ti se nikada više neće ponoviti, opet nisi na vreme nabavila poklone? Dobro sada možeš da se izvadiš na nepovoljnu situaciju jer pandemija korona virusa ne popušta mesecima, ali mi ti donosimo rešenje u minut do 12! Evo nekoliko ideja kako spasiti stvar čak i ako ih podeliš posle Nove godine…

Nisi stigla da posložiš poklone ispod jelke – ali nema veze, svi vole darove, čak i ako malo kasne. Dakle, ukoliko imaš dobru volju, još možeš nabaviti neke sitnice kojima ćeš obradovati drage ljude. Evo nekoliko ideja za stvarčice koje uvek možeš kupiti ili nabaviti, a prikladni su i za mamu, sestru, rođaku, drugaricu…

Maska za mobilni i ostali aksesoari

Većina tvojih prijatelja, ako ne i svi, ima mobilni telefon, zar ne? Zato s nekom zanimljivom maskom ne možeš pogrešiti. Samo moraš paziti da znaš tačan model telefona kako bi ona savršeno odgovarala. Ili pak možeš da kupiš super slatke zaštitnike za kabl, koji može da se koristi za punjač mobilnog telefona ili neki drugi kabl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by My Case (@mycase3g)

Sa kozmetikom nema greške

Ako želiš da pokloniš nešto od kozmetike, sjaj za usne je idealan izbor. S puderom ili parfemom se može desiti da pogrešiš, a i skuplji su. Sjaj blage ružičaste nijanse svakome dobro stoji. Ako kupuješ za baku, radije odaberi neki bezbojni balzam ili kremu za ruke. A dobar izbor su i senke za oči, ajlajneri u ludim nijansama, maskare, olovke za obrve, lakovi za nokte, rumenilo nežne nijanse, hajlajter… A opet i ako izabereš neki set u kome su na primer kupka za telo, mleko za telo i krema za ruke nećeš pogrešiti.

Smešne čarape

OK, svi se žale da su čarape dosadan poklon. Ali danas u radnjama postoji stvarno velik izbor šašavih modela s raznim motivima. Zato se dobro raspitaj šta osoba kojoj kupuješ voli i lako ćeš pronaći koristan, ne preskup, a zabavan poklon!