Jesy Nelson izgleda savršeno nakon odlaska iz Little Mixa!
Bend Little Mix nam je svima verovatno uvek izgledao kao grupa prijateljica koja će zauvek ostati snažna četvorka, jer se devojke odlično slažu i mislili smo da niti jedna od njih neće napustiti bend. Ipak, 2020. godina je bila užasna, pa je u jednom trenutku Jesy Nelson napustila grupu zbog svog mentalnog zdravlja, o čemu smo vam pisali OVDE. Little Mix nastavlja kao trojka, a Jesy izgleda odlično, u šta se možete uveriti i sami, gledajući njen novi Instagram post!

Naime, na novom Instagram postu vidimo Jesy sa predivnom kosom, još lepšom šminkom i kul autfitom koji sačinjava beli top, vojničke pantalone i bele cipele, a njeni trbušnjaci i obline se posebno ističu. Mnogi komentarišu kako Jesy izgleda mnogo bolje otkad je napustila Little Mix, a neki kažu i da izgleda savršeno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jesynelson


Kad smo kod Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards i Jade Thirlwall, one su još jednom dokazale da im ide savršeno bez Jesy, pa su skoro čestitale Novu godinu fandomu uz poruku: “Srećna Nova godina! Jedva čekamo da vas sve vidimo ponovo. ps-Sweet Melody je savršena pesma za vrh vaše novogodišnje plejliste”. Bend nastavlja kao trojka, a mi se nadamo da će im dobro ići!


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram