Idôle je simbol moderne, savremene generacije neustrašivih i snažnih žena. Sledeći uspešno lansiranje Idôle mirisa, Lancôme doseže nove uspehe sa inovativnom maskarom, Lash Idôle sa trenutnim dejstvom podizanja trepavica sa neverovatnim volumenom.

Neverovatni rezultati

Definišite, podignite i istaknite SVAKU TREPAVICU. Lash Idôle maskara je stvorena za žene koje ne pristaju na kompromise. Za ekstremni volumen, neverovatno podizanje trepavica i bez osećaja težine na trepavicama u trenu sa novom četkicom i formulom iz Lancômea.

Inovativna zakrivljena™ četkica

Lash Idôle predstavlja revolucionarnu inovaciju u dizajnu četkica. Četkica sa preko 360 mikro dlačica različitih veličina naglasiće svaku pojedinačnu trepavicu. Ovaj zaobljeni oblik četkice savršeno se prilagođava trepavicama, definiše, podiže i pruža volumen čak i najmanjoj trepavici. Rezultat: uvijene trepavice  neverovatnog volumena.

Inovativno lagana gel tekstura

Više od jednostavne formule, Lancôme je formulu maskare podigao na viši nivo. Lash Idôle maskara obogaćena ekstraktom belog čaja i sadrži manju količinu voska. Rezultat: gel tekstura koja obavija SVAKU TREPAVICU, klizi bez osećaja težine na trepavicama i pruža veoma crnu pigmentaciju i volumen sa do 24 sata postojanosti.

Bonus, lako se uklanja!

Nova Idôle maskara za trepavice kakve ste oduvek želeli

Neverovatni volumen trepavica uz pobedničku kombinaciju

Sa Lash Idôle pripremite se za trepavice kakve ste oduvek želeli.

Ne verujete nam?

Nakon samo nedelju dana korišćenja Lash Idôle maskare:

95% se slaže da odmah podiže trepavice

90% se slaže da ne stvara grudvice

92% se slaže da su trepavice na izgled duže

94% se slaže da su trepavice na izgled većeg volumena

99% se slaže da ne osećaju težinu na trepavicama

95% se slaže da se lako uklanja

93% se slaže da se ne kruni

Ova maskara je oftalmološki testirana. Prikladna za osetljive oči.

“Opsednuta sam ovom maskarom, neverovatno je ugodna za oči, definiše svaku trepavicu, podiže je i daje joj volumen. Različite dužine dlačica omogućavaju volumen i podizanje svake trepavice od samog korena. I što mi je najvažnije kao makeup umetnici, ne razmazuje se, ne stvara grudvice i ne ostavlja mrlje ispod očiju!“ –  Lisa Eldridge, Lancôme make-up kreativna direktorka.

Uglađenošću i modernom ženstvenosti kojom odiše Idôle miris, upravo i pakovanje Lash Idôle maskare prkosi estetici tradicionalne maskare. Ova maskara dolazi u crnom-rose gold pakovanju oblih ivica.

Zaista je umetničko delo.

Zendaya – ambasadorka nove generacije

Samouverena i bez nametnutih pravila, Lash Idôle prkosi tradiciji i poziva na stvaranje sopstvene sudbine. Ona je slobodna, neustrašiva i nastoji da ostvari svoju definiciju sreće, uvek sa originalnim i nekonvencionalnim pristupom. Ko bolje predstavlja savremenu ženu od Lancôme ambasadorke Zendaye? Opremljena lukom i strelom, Zendaya želi da ostvari svoje snove – metafora za maskaru sa trepavicama kakve ste oduvek želeli, koja pruža precizno nanošenje i izuzetan volumen.

Iščekivanje je pri kraju, pridružite se Zendayi – vreme je da ostvarite svoje snove. Naciljaj, podigni & naglasi volumen. SVAKE. TREPAVICE.

Potrošački test-103 žene nakon jedne nedelje korišćenja.