Zvezda društvenih mreža Dazharia Shaffer, poznata na mreži pod nazivom Bxbygirlldee, preminula je u ponedeljak, 8. februara, potvrdila je njena porodica. Imala je samo 18 godina!

Roditelji tinejdžerke potvrdili su vest o smrti njihove kćeri u utorak, 9. februara, u izjavi objavljenoj na njihovoj stranici GoFundMe.

„8. februara, moja ćerka Dazharia napustila nas je rano i pozvana je da poleti s anđelima“, podelio je Joseph Santiago, Dazharijin otac.

„Bila je moj mali najbolji prijatelj i nisam bio ni na koji način spreman da sahranjujem svoje dete. Bila je tako srećna i bila je uvek tako uzbuđena kad me vidi kad dođem kući s puta. Voleo bih samo da je razgovarala sa mnom o stresu sa kojim se borila i mislima o samoubistvu. Mogli smo se izboriti sa tim“, dodao je on.

„Samo želim ponovo da te zagrlim, moja mala žele bombono. Sad se vraćam kući i više me nećeš tamo čekati. Moram te pustiti da letiš s anđelima. Tata te voli.“

U ovom trenutku, E! News nije uspeo da potvrdi uzrok smrti mlade zvezde poreklom iz Louisiane. Za više informacija obratili su se policijskoj upravi Baton Rouge i kancelariji mrtvozornika, ali još nisu dobili odgovor.

Jennifer Shaffer, majka Dazharie Shaffer, također je izrazila svoj bol zbog tragične sudbine ćerke porukom na Facebooku.

I’m so heartbroken I really can’t believe you’re going I wish I was waiting on you to say it was a prank but its not i…

Posted by Jennifer Shaffer on Wednesday, February 10, 2021

„Srce mi je slomljeno“, započela je svoj post, „Stvarno ne mogu da verujem da odlaziš. Volela bih da sam čekala da kažeš da je to bila podvala, ali nije tako…Volela bih da sam mogla umreti umesto tebe. .. Počivaj u miru anđele. Svi pričaju o našim lošim trenucima, ali nikad o dobrim momentima #babygirldee. „

Joseph se kasnije zahvalio obožavateljima svoje kćeri na ljubaznim porukama u TikTok objavi, napisavši: „Samo želim da se zahvalim svima na ljubavi i podršci za moju ćerku. Nažalost, ona više nije s nama, otišla je na bolje mesto.“

Podelio je i video kolaž koji je prikazivao slike Dazharije kroz detinjstvo. Zvezda društvenih mreža imala je preko milion pratilaca na TikToku i preko sto hiljada Instagram sledbenika. Njen YouTube kanal imao je gotovo sto hiljada pretplatnika.