Bella Thorne i Benjamin Mascolo se verili!

Lepe vesti ne prestaju da se dešavaju u svetu poznatih ličnosti-pored brojnih osvojenih nagrada, nama je pak najdraže da vam prenesemo da zvezde slave ljubav ili da očekuju bebu! U ovom slučaju pišemo vam o glumici Belli Thorne i pop zvezdi iz Italije, Benjaminu Mascolu. Bella je često bila meta raznih uvreda i kontroverzi, te je tako jednom prilikom prevarila ogroman broj fanova, pa mnogi kažu da ona prosto odbija ljude od sebe! Voleli je ili ne, sigurno da vam je zapala za oko zbog svog, kako mnogi kažu, neprimerenog ponašanja, no ona kaže da je to prosto njena ličnost. Ipak, prethodnih meseci nismo imali prilike da mnogo pišemo o njima, ali sada imamo i više nego dobar razlog-Bella i njen izabranik su se verili!

Ovaj par je zajedno već dobre dve godine, a u subotu je pala veridba: “Ona je rekla DA! Hvala što si neverovatna, dušo. Volim te mnogo! Kada ćemo se venčati? Nadam se uskoro. Moramo proslaviti i u Americi i u Italiji, u obe zemlje”-rekao je Benjamin. Takođe, on kaže da je provukao to pitanje Belli na samom snimanju: “Napisao sam joj ljubavno pismo na pozadini papira, naše skripte. Na kraju poslednje scene ona je gledala u monitor i-iznenađenje!”-priča italijanski pevač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benjamin Mascolo (@b3nm)

Bella i Benjamin počeli su da se zabavljaju u aprilu 2019.godine, a glumica je pričala o tome koliko je srećna što je sa Benjaminom: “Imala sam toliko sreće sa Benom. On je prosto savršen čovek za mene, ne znam kako sam uopšte uspela da dospem do njegovog srca i Bog me blagoslovio ovom vezom. Obožavam što mogu od njega da naučim mnogo, što o njemu, što o njegovoj kulturi i slično. Veoma je interesantno kada ste u vezi sa nekim ko je odrastao u totalno drugačijoj kulturi. U karantinu smo 5 meseci bili razdvojeni, ali to nas je samo ojačalo”-zaključuje Bella. Mi im želimo svu sreću!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram