Demi Lovato iskreno: Max mi je davao lažnu nadu

Demi Lovato je pevačica koja je više puta bila na ivici smrti zbog predoziranja i narkotika, pa ima dosta trajnih posledica (koje su neizlečive/nepopravljive). Kada je bila u vezi sa glumcem Maxom Ehrichom, fandom je mislio da je sve lepo i da će se Demi “popraviti” vremenom, jer će biti u velikoj ljubavi sa Maxom, ali se i ta ljubav završila! Ako ste pratili Demi (ili jednostavno, ako pratite Superteen) znate da su Max i Demi bili vereni, ali samo par meseci nakon veridbe pao je raskid. Izgleda da je Demi prijao raskid, a i njena porodica se složila sa idejom da Max nije baš dobar za nju. Sa druge strane, deluje da je Max hteo samo što više medijske pažnje (koju je, naravno, i dobio), ali sada nema toliko reči o bivšim verenicima, dok Demika ili Max ne progovore jedno o drugom. Ovog puta pevačica je iskreno pričala o lažnoj nadi koju joj je Max davao!

”Iskrena da budem, dosta sam se prevarila u toj vezi, jer sam mislila da je to očekivana i sigurna stvar. Definitivno da mi je jednim delom u tom trenutku bilo stalo do te osobe, a sa druge strane sam bila u fazonu da moram da dokažem svetu da sam dobro. On mi je davao neki lažni osećaj sigurnosti, nade, ali sada kada nisam verena ili udata kažem sebi da je to toliko dobro i ohrabrujuće. Sada shvatam da meni taj prsten ništa nije značio, ja sam dobro i to mi nije trebalo. Ne treba mi ni jedna stvar na mojoj ruci da lažem sebe da se osećam bajno i divno. Iako kada ste vereni deluje da je sve okej i stabilno-nije”-priča pevačica.

“Što sam starija, to sam shvatila da sam sama sebi sve čudnija. Prošle godine sam bila verena za čoveka i to nije funkcionisalo. Rekla sam sebi da to mora biti neki znak, veliki znak, jer u suprotnom-provela bih ostatak svog života sa tom osobom”-zaključuje Demi. Dakle, nakon svega, prosto je odlično što je pevačica sada sama i može da radi na sebi. Iako poručuje da neće ostaviti narkotike, nadamo se da više neće dovoditi sebe na rub smrti i da će pronaći čoveka sa kojim će zapravo provesti svoj život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram