Fandom veruje da Justin Bieber peva o Seleni na svom albumu

Justin Bieber je pre samo 13 meseci (malo više od godinu dana) predstavio album “Changes” simbolično za Dan zaljubljenih, a skoro je objavio i svoj novi, odnosno šesti studijski album “Justice” i to 18.marta, odnosno pre samo par dana. Fandom je apsolutno oduševljen pesmama koje je Justin predstavio na svom novom albumu, a uz to je objavio i spot za jednu od numera. Pevač očigledno ne planira da staje sa muzikom, pa pretpostavljamo da je ovo znak-znak da Justin neće stati sa muzikom na duži period, pa verujemo da on već sad sprema naredni album! Iako je pevač nenadano ušao u nevolju sa svojim novim albumom koja će se rešiti sudskim postupkom, on je dobio brojne pozitivne kritike ne samo od fanova, već i od brojnih medija i zvezda. Pored toga, jedan od singlova sa albuma je privukao posebnu pažnju fandoma-fandom veruje da je pesma “Ghost” napisana i posvećena Jusovoj bivšoj, Seleni Gomez!

Naime, kao što i sam naziv pesme kaže, “Ghost” (odnosno ‘duh’ na našem jeziku) predstavlja nešto što je nedostupno, kada težite ka nečemu ili nekome ko nije dugo sa vama, u romantičnom ili fizičkom smislu, a možda čak Jus peva i o oba! Ipak, kako je došlo do ove pretpostavke? Zbog samog teksta pesme koji kaže: “Nedostaju mi tvoji dodiri u noćima kad osećam prazninu, znam da prolaziš putem kojim ne mogu da idem. Jedino što imam je ljubav koju si mi ostavila, pa iako ne mogu biti blizu tebe tražiću tvog duha. Nedostaješ mi više od života, iako ne možeš biti pored mene”-peva Jus.

Naravno, društvene mreže su preplavljene sa pretpostavkama, u kojima najviše piše da je pesma posvećena Justinovoj najpoznatijoj bivšoj devojci, Seleni Gomez: “Vidite, nikad nisam niti ću obožavati Jelenu kao par, nisam ni osoba koja gura Sel u sve što ima veze sa Justinom, jer na kraju dana oni su dve odrasle osobe koje imaju svoje puteve, ali ‘Ghost’ bukvalno vrišti da je o Seleni. Ne možete da me ubedite da ta pesma nije o Seleni”-pišu Tviteraši. Takođe, pored Sel, tu su i druge teorije: “Kladim se da ‘Ghost’ nije o Seleni. Mislim da je u pitanju pesma o članovima porodice koji su mu preminuli, ili o žrtvama Covida. Mrzim kada ljudi non stop spajaju Selenu i Justina, jer mi je drago što su razdvojeni”-piše druga strana Tvitera. Želimo da čujemo i vaš sud-da li ste na strani Jelene i pesme posvećenoj Sel ili na drugoj strani? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram