Jorge Blanco u intervjuu za Superteen: O mom novom singlu
Jorge Blanco je glumac i pevač iz Meksika, koji je slavu stekao uz pomoć Disney serije “Violetta” u kojoj je tumačio glavnu mušku ulogu, ulogu Leona Vargasa. Nakon iste serije, najveću slavu je stekla Tini Stoessel, što je bilo i očekivano, mada ništa manje se nije očekivalo ni za Jorgea. Iako još uvek nije uspeo da dopre do slave kakvu ima Tini i ode na veliku svetsku turneju, sigurni smo da Jorgito ima to u planu u budućnosti (ako koncerata bude uskoro, zbog epidemiološke situacije), a do tada on će moći da radi na izdavanju i promociji svoje nove muzike, te samim tim pokušati da se malo bolje “probije” među publikom. Njegovo najsvežije muzičko izdanje nosi naziv “Antidoto” i govori o protivotrovu koji može biti i osoba koju volite, a u pitanju je duet sa novopečenom pevačicom Annom Chase, sa kojom smo skoro uradili intervju koji možete pročitati ovde. Naš prvi intervju sa Jorgeom je bio dosta dug i obiman, ali u ovom intervjuu, Superteen je postavio samo par pitanja ovom muzičaru upravo o njegovoj novoj kolaboraciji!

Jorge, drago nam je što ponovo sarađujemo sa tobom! Možeš li nam reći kako ste ti i Anna odlučili da sarađujete?

– Dobio sam poziv da sarađujem sa Annom i odmah sam rekao “da” jer obožavam da radim sa prijateljima kao što je Anna, i mnogo volim da radim sa našim producentom Jakkeom. Ne samo zato, već i jer mi se poruka pesme mnogo dopala.

Zašto ste odabrali baš numeru “Antidoto”?

– Anna je izabrala pesmu pre nego što sam ja odabran za saradnju. Zahvalan sam što mogu da ispričam ovu priču sa njom.

Kako je tekla saradnja među vama? Šta ti se najviše dopada kod nje u profesionalnom pogledu?

– Bilo je odlično! Ja veoma ozbiljno shvatam svoj posao, i bilo je zadovoljstvo raditi sa nekim ko dosta brine o poslu i daje svoj maksimum kad radi, a takva je Anna.

Da li možemo očekivati još saradnji sa Annom?

– Voleo bih da radim sa njom ponovo.

Kakvi su tvoji planovi za budućnost?

– Definitivno mnogo nove muzike! Takođe imam i veoma uzbudljive vesti u vezi moje karijere koje jedva čekam da podelim sa vama.

Kao što smo ishvalili Annu, ništa manje nećemo ishvaliti ni Jorgea! To što je Jorge pristao da već drugi put odgovori na pitanja i vas i nas znači da mu zaista značimo, što je veoma bitno za nas naročito kada uzmemo u obzir da smo medij iz Srbije! Mi smo uživali u ovom kratkom intervjuu, a verujemo da ste i vi uživali čitajući odgovore koje je Jorgito dao u intervjuu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jorge Blanco (@jorgeblanco)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram