Jeffree Star hospitalizovan nakon teške saobraćajke!

Već dugo nismo pisali o beauty guruu i jednom od najpoznatijih lica LGBT+ populacije, Jeffree Staru. Jeffree je momak koji je doživeo ogroman uspeh zahvaljujući svojoj kolekciji šminke koja nosi baš njegovo ime i zahvaljujući svom Jutjub kanalu, ali bez obzira na sav novac i slavu koju ima, on je jutros doživeo katastrofalno iskustvo. Jeffree je doživeo saobraćajku i nakon teške nesreće hospitalizovan je, i povrede su malo je reći užasne. Iako se još uvek ne zna svaki detalj, na Jeffreejevom Instagramu (storiju) oglasila se osoba bliska njemu i još jednom momku koji je u trenutku nesreće bio u kolima sa Jeffreejem, pa je napisao par detalja. Nakon njega, i Jeffree se oglasio rekavši kako se oseća.

Naime, Jeffree i njegov najbolji prijatelj Daniel Lucas bili su zajedno u kolima, Jeffree je vozio, a Daniel je bio na mestu suvozača. Ceo incident desio se u blizini Kaspera u državi Vajoming oko 8:30 sati ujutru, a lokalni policajci su reagovali vrlo brzo. Kao što smo već naveli, Jutjuber bio je na mestu vozača kada je izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo sa autoputa i vozilo se prevrnulo. Bitna informacija jeste ta da su i Jeffree i Daniel imali pojaseve, i da se droga i alkohol ne istražuju kao mogući faktori nesreće. “Pre nekoliko sati Jeffree i Daniel su doživeli saobraćajnu nesreću i auto se okrenuo 3 puta pre nego što je udario u crni led. Sve ćemo vas obavestiti kad nam doktor da više informacija. Dobro je da su oboje živi”-napisao je izvor blizak njima.

“Jutros je bio jedan od najstrašnijih trenutaka u našem čitavom životu. Tako sam zahvalan što sam još uvek ovde. Muče me bolovi jer imam prelome na leđima i imam šipke u kičmi. Moj lekar je rekao da će trebati nekoliko meseci, ali se nada da ću se potpuno oporaviti. Moj najbolji drug Daniel bio je na mestu suvozača. Ima unutrašnje povrede, a uz to je već 3 puta imao rak debelog creva, pa ima dosta komplikacija i lekari ga nadgledaju 24/7. Uskoro ćemo znati više. Hvala svakoj osobi koja brine za nas”-napisao je i sam Jeffree na svom storiju. Mi se nadamo da će se i Jeffree i Daniel oporaviti nakon teške nesreće, a ovo je još jedan znak da materijalne stvari nisu uopšte bitne i da na prvom mestu uvek treba da bude život i zdravlje!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram