Kylie Jenner i Travis Scott žele da imaju još dece zajedno
Odavno se nije dešavalo (a možda je ovo čak i prvi put) da vam u jednom danu pišemo dve vesti o istoj zvezdi – danas ste već čitali vest o ćerkici Kylie Jenner, Stormi, i preuzimanju Kyline kompanije. Ovog puta glavna vest je Kylie koja ima tu privilegiju da se dva puta u istom danu nađe na Superteenu, ali ne o Stormi, već o njenoj romansi sa reperom Travisom Scottom. Kao što verovatno znate, oni imaju zajedno ćerkicu Stormi, a na on-off romansi su još od 2017. godine. Kako navodi izvor za ET Online, Kylie i Travis žele još zajedničke dece!

„Kylie i Travis pokušavaju da naprave svoju vezu takvom kakva odgovara oboma. Travis veoma poštuje Kylie i razume je skroz, znači mu mnogo. Travis mnogo ceni što je Kylie odlična mama za Stormi, i to što je prava šefica i zna šta radi. Kylie voli to što je Travis mnogo kreativan i što se zaista trudi da bude što prisutniji u životu ćerkice Stormi“- započinje izvor.

„Kylie i Travis su veoma bliski, a Kylie bi mnogo volela da ima još dece u budućnosti. Takođe, volela bi da otac njene buduće dece bude Travis. Međutim, oni ne pritiskaju puno jedno drugo, rade sve bez tenzije, pa će videti gde će ih život odvesti. Kyliena porodica želi ono što je najbolje za Kylie i ono što je čini srećnom, a ako je to veza sa Travisom-to je sasvim okej“- zaključuje izvor.

Dakle, izgleda da svi žele i podržavaju ovu vezu, a koliko je par blizak govori i to što su skoro odveli Stormi u Diznilend da uživa u igri i čarima koje on nosi.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram