Addison Rae otkrila kako se spremala za film “He’s All That”

Addison Rae je jedna od najslavnijih ličnosti među tinejdžerima, a svoju slavu stekla je za veoma kratak vremenski period uz pomoć društvene mreže TikTok za koju sigurno svi znate. Addison se zbog svoje slave oprobala u mnogo različitih sfera – pevanje, posao model, a njoj najdraža oblast je gluma. Influenserka je još od davnih dana pričala kako joj je definitivno najveća želja da glumi, a dobila je tu priliku u filmu “He’s All That”. Addison nije imala mnogo glumačkog iskustva pre ovoga, jer je zapravo pre slave počela da ide na Louisiana State univerzitet, ali je prestala sa istim upravo zbog popularnosti. Ovog puta, zvezda je otkrila kako su tekle pripreme za sam film, i definitivno joj nije bilo lako!

“Išla sam na časove glume jedno sedam dana nedeljno non stop pre nego što je film zapravo počeo i analizirala sam skriptu satima. Definitivno sam se potrudila da sve ovo uzmem baš za ozbiljno. Nervozna sam, ali sam dala sve od sebe da uradim najbolje što mogu. Svako ko je fan originalnog filma će definitivno obožavati ovaj, ali i svako ko nije odgledao prvobitnu verziju zaljubiće se u novu”-otkrila je Addison.

Što se samog filma tiče, trebalo bi da “He’s All That” pokaže perspektivu devojke tinejdžerke, a pretpostavlja se da će Addison tumačiti glavnu ulogu. Ipak, još uvek nemamo niti jedan trejler, pa nije skroz jasno koliko će novi film biti drugačiji od prvobitnog. Addisonin lik bi trebao da bude ono što ona i jeste-influenserka, pa joj zapravo za to i nije trebalo puno pripreme. Kako se navodi, film “He’s All That” izlazi 27. avgusta na Netflixu, a popularnost koju ima Addi će samo doprineti gledanosti filma! Mi smo definitivno veoma uzbuđeni zbog samog filma, a o svim detaljima ćemo vas obaveštavati naknadno, kao što ste i navikli od nas. Trejler očekujemo svakodnevno, jer iako tako ne izgleda, mesec avgust je i bliže nego što možemo da zamislimo!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram