Demi Lovato govori o tome kako je sada zove porodica
Verujemo da vam je ovaj naslov bio pomalo čudan, jer kako bi porodica Demi Lovato zvala nju sem Demi? Ipak, postoji vrlo dobar odgovor-ukoliko ste fan Demi, onda već verovatno i znate da je pevačica nakon što je rekla da je biseksualka otkrila da je zapravo non-binary, što znači da se ona oseća kao oba pola, odnosno nema specifičan pol, već ima karakteristike i muškarca i žene. Takve osobe oslovljavamo sa “they/them”, odnosno “oni” jer je to neutralna zamenica i upravo zato je upotrebljavamo kod non-binary osoba. Demika sada očekuje da je svi tako zovu i oslovljavaju, što je definitivno teško kada preko 20 godina nekoga zoveš isto, ali ona govori da se njena porodica vrlo dobro snašla u tome!

“Mogu reći da je moja porodica zaista neverovatna, uradili su neverovatan posao. Primetila sam da se zaista trude da koriste odgovarajuće zamenice i zaista mi to budi toplinu oko srca, kada vidim da zaista to žele. Moji prijatelji su se ipak malo teže navikli, jer su me često nazivali u šali ku*kom (bi*ch), ali sam im rekla da mi ne smeta da me i dalje tako zovu, to je sasvim okej”-započela je Demi.

Takođe, pevačica govori o tome da u nekim situacijama mora da odabere mušku ili žensku zamenicu: “Da, postoje takvi trenuci. Recimo sada skoro kada sam bila u Teksasu pitala sam se da li sam kauboj ili kaubojka, a onda sam čak mislila i da se nazovem kau-čovek. Ipak sam na kraju odlučila da budem samo kaubojka”-poručuje ona.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram