Otkrivamo: Kako je brak promenio vezu Ariane i Daltona?
Ariana Grande je sve nas iznenadila tajnim venčanjem sa svojim dečkom Daltonom Gomezom. Oni su napravili malu ceremoniju za svega dvadesetak (najbližih) ljudi, a sama zabava (ceremonija) bila je izuzetno lepa, svedena i definitivno sa stilom! Kako je Ariana sada udata, verujemo da vas sve interesuje kako je brak uticao na nju i promenio njen i Daltonov odnos-upravo to vam otkrivamo danas u ovom članku!

“Pre venčanja Ariana i Dalton nisu mogli govoriti mnogo o svojoj vezi a da sve to ne završi u medijima, dok sada mogu govoriti jedno o drugome otvoreno što im mnogo olakšava situaciju. Planiraju da putuju više zajedno i osećaju se bliže nego ikad”-započinje izvor.

U suštini, oboje su izuzetno srećni: “Ariana je presrećna i veoma opuštena. Oseća da ulazi u novo poglavlje svog života i jedva čeka da vidi gde će je to odvesti. Oboje se trude da donose odluke dobre za oboje. Ariana je prioritet Daltonu i zaista pokazuje da je ceni, a Ari voli što Dalton pokazuje da je poštuje i što je zaista razume”-zaključuje izvor.

Dakle, par je apsolutno presrećan, a u narednim mesecima ćemo sigurno imati prilike da otkrivamo još što-šta o novopečenom bračnom paru, ali sigurno da će se to dešavati postepeno, jer se Ariana više ne oglašava u medijima kao pre!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram