Mechi Lambre otkriva: Moje prve pesme su o monstrumima

Mercedes (Mechi) Lambre će nam svima u sećanju ostati kao Ludmila Ferro iz Disney-jevog izdanja “Violetta”. Verujemo da već i znate da je Mechi tumačila ulogu koja se zasnivala na podvalama, uvredama i nameštaljakama i bila je negativka, ali fandom je očigledno prepoznao da je Mechi izuzetno dobra osoba u stvarnom životu i da je ne trebaju poistovećivati sa Ludmilom, pa je pokupila i dobila posebne simpatije tokom igranja u “Violetti”. Nakon što se sama serija završila i dalje je bila u centru pažnje zbog “Tini: El gran cambio de Violetta” filma, ali nakon završetka svih premijera tog filma, Mercedes nije bila baš najtraženija u medijima i nije veoma poznata nigde drugde sem u Argentini. Ipak, uvek se obradujemo kada vidimo da su mediji uradili intervju sa njom, pa ona ovog puta otkriva nešto o svojim prvim pesmama!

Za početak je govorila o svojim prvim kompozicijama i pesmama: “Pisala sam o čudovištima, monstrumima, nestvarnim stvarima koje sam zamišljala. Tada sam počela da komponujem i pišem muziku na osnovu sopstvenih iskustava, tužnih i srećnih situacija u životu koje su mi se dogodile. Mnogo toga je zavisilo od mog mentalnog stanja u to vreme. Pisala sam kad god mi dođe inspiracija i zato su do pre dve godine zidovi moje sobe bili su prepuni kompozicija, a mnoge pesme, posebno one koje sam napisala kao dete, imale su pravopisne greške. Sada me je sramota zbog toga”.

Takođe ona otkriva kojim događajem je inspirisana njena pesma “Felicidad”: “Definitivno mojim brakom. U decembru 2020. udala sam se, bio je to najsrećniji i najvažniji trenutak. Nigde se u pesmi ne pominje reč ‘sreća’, ali ona nosi taj naslov jer govori o srećnim trenucima. Sve moje pesme mi znače mnogo jer su inspirisane situacijama koje sam proživela”.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram