Kada spomenemo Tokio, pomislimo na grad u kom se spajaju viševekovna tradicija i vodeća svetska tehnologija, neponovljivu modernu metropolu koji naseljava više od 37 miliona ljudi… U tako velikom i dinamičnom gradu, njegovi stanovnici svakodnevno stvaraju pop kulturu u kojoj je važno da budete jedinstveni, kreativni i drugačiji. Inspiraciju zasigurno pronalaze u bogatom kulturnom nasleđu i prepoznatljivom modernom identitetu, koji donose živopise trendove i unikatnu modu.

Inspirisan tako uzbudljivom energijom i autentičnom kombinacijom tradicionalnog i savremenog, Avon je u saradnji sa japanskom umetnicom Kanako Sasaki kreirao pakovanja za svoju najnoviju limitiranu kolekciju šminke – Oh So Tokyo, sa željom da na jedinstven način predstavi trendi izgled živopisnog Tokija. 

Predstavljamo vam celu kolekciju koja će obeležiti ovo leto!

Mark. Oh So Tokyo. ajlajner (899 din) ima četkicu koja je inspirisana kaligrafski preciznim potezima i omogućiće vam lasersku preciznost prilkom nanošenja ajlajnera.  Karakterišu ga intenzivna formula i pigmentovana boja, a dostupan je u tri nijanse.

♦ Mark. Oh So Tokyo. ruž za usne i rumenilo (899 din), dostupno je u pet nijansi, koje se mogu koristiti i kao rumenilo za monohromatski izgled, a imaju visokooktanski pigment, laganu teksturu i intenzivnu boju koja će savršeno pristajati usnama.

♦ Mark. Oh So Tokyo. senka za oči (1.099 din) dostupna je u četiri tendi nijanse sa magnetno naelektrisanom formulom, koja održava čvrstu formu pigmenta za odvažan izgled očiju ovog leta.

♦ Mark. Oh So Tokyo. hidratantni prajmer  (1.399 din) je savršena podloga za šminku, čija formula sa zlatnim česticama u gelu stvara hidratantnu bazu koja će prijati tokom vrelih letnjih večeri.

♦ Mark. Oh So Tokyo. rumenilo  (799 din) je zapravo ombre svilenkasto 2u1 mat rumenilo i blistavi hajlajter za idealan sjaj, a dostupno je u tri kombinacije nijansi koje će oduševiti sve devojke.

Nova limitirana Oh So Tokyo kolekcija dostupna je od 1. jula u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.