Postaje glumica: Dua Lipa dobila ulogu u trileru!
Većina pevača je veoma poznata po tome što su u isto vreme i glumci, pa ne znaju kuda će od obaveza – da li da se pre okrenu glumi, ili pevanju, i kako da ukombinuju to zajedno. Na primer, jedna od takvih je Tini Stoessel, Camila Cabello, a sada im se pridružuje i Dua Lipa! Dua ima zaista velike hitove i gotovo svaka njena pesma bude u trendingu na TikToku (poput “Levitating”), a sada pevačica proširuje svoj portfolio – kako navodi Hypebae, ona postaje glumica u trileru!

Naime, po rečima Hollywood Reporter-a, film će se zvati “Argylle”, žanr će biti triler a može se pohvaliti i odličnom glumačkom postavom – Dua će se naći rame uz rame sa Bryce Dallas Howardom, John Cenom, Samuel L. Jacksonom, Henry Cavillom, Bryan Cranstonom i mnogim drugima.

Iako još uvek nemamo mnogo informacija o filmu, “Argylle” će se zasnivati na istoimenom špijunskom romanu i prati priču špijuna koji kreće na globalno putovanje. Kako se navodi, Dua će uraditi naslovnu numeru i partituru, a snimanje bi trebalo da započne ovog avgusta u Evropi. Fandom ima velika očekivanja za Duu koja postaje glumica, a vi nam pišite vaša mišljenja i očekivanja.

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram