Pobednici ovogodišnjeg Eurosonga, italijanska rock grupa Maneskin objavila je spot za pesmu „I Wanna Be Your Slave“.

Ovo je prvi singl koji su je grupa Maneskin snimili nakon pobede na ovogodišnjem Eurosongu u Roterdamu. Režirao ga je Simone Bozzelli. „I Wanna Be Your Slave“ se nalazi na njihovom poslednjem albumu „Teatro d’ira: Vol. I“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Måneskin (@maneskinofficial)


Pesma se trenutno nalazi na desetom mestu nedeljne Spotify Top 200 – Global liste. Pažnju publike privukle su njihove odevne kombinacije iza kojih stoji italijanska modna kuća Gucci.

Maneskin će ovog leta nastupiti na brojnim evropskim muzičkim festivalima, a po prvi put će se pojaviti i na stadionima širom Italije. Već imaju šest rasprodanih koncerata za ovu zimu i naredno proleće, a šuška se da bi mogli da posete i naše krajeve.

A mi moramo da vas pitamo da li biste išli na koncert benda Maneskin ukoliko bi došli u neku od zemalja regiona – Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija i koliko biste bili spremni da platite kartu i ceo aranžman vezan za koncert? Javite nam obavezno na mail ili na naše profile na društvenim mrežama, a mi ćemo sve to skupiti na jedno mesto i preneti informacije ljudima koji se bave organizacijama koncerata.

Foto: Instagram @maneskinofficial