Znojenje je potpuno prirodna pojava bez koje naše telo ne bi moglo da funkcioniše. Pomaže nam da regulišemo temperaturu i na taj način se hladimo, ali ipak niko ne želi da privlači pažnju neugodnim mirisom ili odećom na kojoj se ocrtavaju fleke. Najbolji prijatelji u ovim situacijama su nam svima dezodoransi. Međutim, koliko god bismo voleli da se oslonimo na njihovu efikasnost, često ipak ne ispune naša očekivanja. Upravo zato NIVEA predstavlja novu generaciju dezodoransa koji će vam pružiti oboje – sa 0% aluminijuma pruža zaštitu od znojenja i čini kožu pazuha suvom.

Prepustite se pouzdanoj formulaciji NIVEA Magnesium Dry roll on dezodoransa koji zahvaljujući sastojku prirodnog aktivnog magnezijuma nude svežinu i zaštitu od neprijatnih mirisa na potpuno prirodan način. Njihova nežna formulacija bez aluminijuma (ACH) i etil alkohola ujedno održava vašu kožu zdravom i štiti je od znojenja. Ne morate da brinete o iritaciji vašeg pazuha i slobodno ga možete naneti nakon brijanja.

Upoznajte novu generaciju dezodoransa nadahnutih snagom prirode uz NIVEA Magnesium Dry roll on

Uživajte u dve neodoljive varijante ženstvenog mirisa NIVEA Magnesium Dry i Dry Fresh Roll on dezodoransa. Njihova posebnost krije se i u inovativnom obliku doziranja. Naime, za razliku od uobičajenih roll-on dezodoransa, njihova bočica okrenuta je naglavačke što obezbeđuje maksimalnu efikasnost sastojaka, a ujedno olakšava doziranje, rukovanje i nanošenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIVEA Srbija (@niveasrbija)

  • Zaštita od znojenja inspirisana snagom prirode.
  • Za zdravu i lepu kožu.
  • Bez aluminijuma (ACH) i etil alkohola.

NIVEA Magnesium Dry roll on dezodorans 50 ml – preporučena cena na polici 499 rsd

NIVEA Magnesium Dry Fresh roll on dezodorans 50 ml – preporučena cena na polici 499 rsd

Za više informacija o NIVEA proizvodima posetite nivea.rs