Neumorna: Tini Stoessel najavila novu pesmu!

Za Tini Stoessel već duže vreme govorimo da je neumorna i da je prava vrednica, a to je zaista, zaista tako! Pevačica ne samo da žari i pali i da non stop radi – ona ima vremena za apsolutno sve, od pesama, spotova, preko intervjua i druženja sa fanovima do toga da može slobodno da odmara, bez pritiska. Tini je skoro objavila pesmu sa kolegom Manuelom Turizom, “Maldita Foto”, a sada nam poklanja još jednu numeru koja je takođe kolaboracija, i to dugoočekivana – sa Danny Oceanom!

Naime, Tini je ovog puta udružila snage sa pevačem iz Venecuele, Danielom, publici poznatijem kao Danny Ocean. On je sa Tini već otpevao jednu pesmu na njenom koncertu, i od tada se govori o duetu koji je Tini i potvrdila, samo što nije bilo poznato kada zapravo pesma stiže. Zanimljivo je to što je sam spot snimljen još krajem 2020.godine, i numera je i trebala izaći ranije, međutim spletom okolnosti imaćemo priliku da je čujemo tek sad.

Kako se navodi u medijima, pesma nosi naziv “Tu No Me Conoces” što bi se kod nas prevelo kao “Ne poznaješ me”, biće u regeton fazonu i izlazi 30.septembra, odnosno sutra! Datum još uvek nije 100% potvrđen, ali deluje kao realna priča. Da li ste uzbuđeni zbog nove numere naše Tini? Zaista je neumorna!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram / Promo