Muškarac uhapšen ispred kuće Kylie Jenner zbog kršenja zabrane prilaska!

Kylie Jenner je poslednjih meseci i te kako izložena stresu, što nikako nije dobro jer je trudna – prvo se desila ogromna tragedija gde su odneti životi mnogih fanova na koncertu njenog supruga Travisa Scotta, a sada je muškarac uhapšen ispred njene kuće jer je prekršio zabranu prilaska! Muškarac je uhapšen u Los Anđelesu u nedelju, 26. decembra, nakon što je stajao kod njene kapije od kuće.

Izvor navodi da je obezbeđenje uočilo čoveka i pozvalo policiju, koja ga je uhapsila zbog kršenja zabrane prilaska Kylie protiv njega jer se pojavio u njenoj kući „više puta” poslednjih meseci. Potvrđeno je da je u pitanju 23-godišnji muškarac po imenu Jrue Mesgan i da je zadržan uz kauciju od 20.000 dolara. 

Još 2019. godine Kylie je podnela zahtev za zabranu prilaska protiv drugog čoveka koji se pojavio u njenom domu. Tada je taj čovek bio osuđen na godinu dana zatvora. Iako se sve ovo odigralo za vreme praznika i to tačno ispred njene kuće, rijaliti zvezda nije dozvolila da joj to pokvari raspoloženje, ali se nije javno oglašavala povodom iste situacije.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram