Kanye kupio kuću u ustoj ulici u kojoj živi Kim!

Iako Kim Kardashian silno želi da se što više distancira od Kanye Westa, on to ipak uopšte ne želi! Njih dvoje zajedno imaju četvoro dece i naravno da će po decu biti najbolje da njih dvoje budu u dobrim odnosima, ali kako je već došlo do rastanka, Kanye bi trebao da prihvati da Kim želi da bude slobodna žena. Koliko njemu to smeta dokazuje činjenica da je kupio kuću u istoj ulici kao i njegova bivša za 4,5 miliona dolara!

U pitanju je Hidden Hills kuća u Kaliforniji sa pet spavaćih soba i četiri kupatila koja je kupljena 20. decembra. Kanye je kupio kuću istog meseca kada je Kim podnela zahtev za razvod.

U dokumentima do kojih je došao izvor rečeno je da Kim želi da sa Kanyeom razgovara o svemu kada ukinu bračni status među njima. Pored toga, traže da se pitanja starateljstva nad četvoro dece bračnog para, kao i imovinska pitanja i podela imovine, rešavaju odvojeno od pitanja njihovog bračnog statusa, što bi omogućilo Kim da ranije bude zakonski sama i da uživa sa dečkom Peteom Davidsonom.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram