Tini Stoessel pozitivna na virus COVID - 19!
Korona virus vlada svetom, a dokaz za to jeste ogroman broj obolelih poslednjih dana – brojke iz dana u dan rastu, a u mnogim zemljama su ponovo uvedini policijski časovi i karantini. Pre samo par dana objavili smo da su čak 3 člana benda BTS pozitivna na virus COVID – 19, a sada se otkriva da je i mlada Argentinka Tini Stoessel obolela od upravo ovog opakog virusa. Ipak, za sada su sve glasine, iako zvuče krajnje uverljivo!

Angel De Brito objavio je da se i Tini Stoesel pridružuje dugačkoj listi poznatih ličnosti koje prolaze kroz korona virus ove praznične sezone. Prema rečima novinara, pevačica se nalazi u Buenos Ajresu i boluje od bolesti bez većih komplikacija.

„Potvrdio sam informaciju sa njenim ocem jer se priče o tome šire već par dana”, rekao je Angel De Brito, koji je primetio: „Tini je savršena, baš je dobro, bez tegoba i super se oseća. Trebala je da putuje u Evropu ovih dana i kada je uradila test, videlo se da je pozitivna. Miruje kod kuće” – priča novinar. Takođe, postoji veliki rizik da svi koncerti koje pevačica sprema u martu budu otkazani zbog korone, zato poručujemo da se svi moramo dobro, dobro paziti!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram