Kanye kupio kuću preko puta Kim: Šta porodica Kardashian kaže na to?Razvod Kim Kardashian i Kanyea Westa prošle nedelje se pretvorio u nezgodnu situaciju kada je reper kupio 4,5 miliona dolara vrednu kuću preko puta Kim i to dve nedelje nakon što je ona podnela zahtev da postane “legalno sama”. Iako Kim razume da je on uzeo to imanje da bi bio blizu dece, izvor blizak Kardashianovima rekao je da se njenoj slavnoj porodici to čini pomalo „čudnim“ – posebno imajući u vidu da je navodno platio 420.000 dolara preko tražene cene da bi završio to što je naumio što pre!

Dok je Kim u redu sa Kanyeovom odlukom da uzme kuću preko puta, njena porodica misli potpuno suprotno. Oni misle da je to što je kupio kuću tako blizo čudno i rekli su Kim da niko ne kupuje kuću preko puta njihove bivše žene dok se razvode”, započeo je izvor.

“Bivši Kortney i Khloe viđaju svoju decu i ne žive jedno preko puta drugog. Svi oko nje jednostavno osećaju da Kim treba da postavi granice. Kanye je mogao da kupi kuću nekoliko blokova dalje i mogao bi da ima isti pristup deci. Ali tačno preko puta, zaista je čudno” – zaključuje izvor.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram